Randka z gwiazdą

StarStruck
2010
6,1 25 tys. ocen
6,1 10 1 24865
4,0 2 krytyków
Randka z gwiazdą
powrót do forum filmu Randka z gwiazdą

nawet podobał. Ale bardzo zdziwiło mnie to że palmy po błocie jak gdyby nigdy nic sprały się po kąpieli w rzece, kiedy potem rozmawiają Christopher ma już idealnie czystą białą koszulkę, podobnie jak Jessica swoją bluzkę...ehh, trochę to dziwne.

ocenił(a) film na 10
Eighen

w napisach było napisane o kaskaderach... oni mogli się tylko delikatnie ubrudzić lub nakręcić kąpiel przed błotem :D

ocenił(a) film na 10
Eighen

W końcu to film nie? przcierz nie będą grali całego filmu w brudnych bluzkach??? A jak dla mnie filmik jest supcio. I pozdrowienia dla Sterlinga:***

ocenił(a) film na 10
Eighen

to możliwe jest , bo jeśli długo by siedzieli w tym jeziorze to błoto by zeszło , a przecież nie pokazali jak wychodzili więc nie wiadomo ile czasu się kąpali ;p

monyczkamala

Po samym wykąpaniu się rzece błoto powinno zostawić jakieś plamy. Może się czepiam, ale dla mnie to trochę dziwne. Poza tym skąd Chris wiedział w jakim Stanie ona mieszka, w jakim mieście i do jakiej chodzi szkoły ?

ocenił(a) film na 6
Eighen

może na naszej klasie znalazł xD a tak na serio ona chyba mówiła w filmie
stąd jest ;p nie wiem nie pamiętam za bardzo ;p ale film był dobry ;p

ocenił(a) film na 10
czesio931

mówiła. jak ich na plaży paparazzi znaleźli to on zapytał skąd oni wiedzą gdzie mnie wiedzą , a ona do niego ` moja siostra wie a pochodzi z Kalamazoo` czy coś takiego ;)
ale to pewnie nasza klasa ; DD

ocenił(a) film na 6
monyczkamala

hehe wiedziałem ze znalazł ją na naszej klasie ja bym tak przynajmniej
zaczął szukać :D:D:D

czesio931

Na facebook'u, jak juz. :p A co do tego błota- a czego sie spodziewać po filmie, a juz szczególnie od disney'a? Wiadomo, ze choćby w tym jeziorze byli 5 sekund to i tak wyszliby idealnie czyści.