Randka z gwiazdą

StarStruck
2010
6,1 25 tys. ocen
6,1 10 1 24865
4,0 2 krytyków
Randka z gwiazdą
powrót do forum filmu Randka z gwiazdą

Moja ocena to 10/10. Ten film to jeden z moich ulubionych.Wspaniała produkcja,piękny scenariusz,dobra muzyka,młodzi i utalentowani aktorzy,fajna fabuła,pouczający.Uwielbiam ten film i uważam,że jest warty uwagi.Piosenki są genialne,gra aktorów również.Jeden z najlepszych filmów Disneya,a Sterling to genialny aktor,a do tego świetnie śpiewa.Jak najbardziej 10/10.Nie powinno krytykować się tego filmu bo jest Disneya, niektórzy są z góry uprzedzeni,a to nie dobrze.Film jak już napisałem - genialny!

użytkownik usunięty
malinek22222

Świetny :)

użytkownik usunięty

Hahahaha! Ja wiem i rozumiem że są gusta i "guściki", ale wy dzieciaczki macie niestety zjeb**e "guściki" i nic poza tym :)

użytkownik usunięty

A zresztą.. Każdy kto wejdzie w ten temat i zobaczy chociażby wasze "pseudo" to od razu pomyśli o was.. "Oho 1 klasa gimnazjum max" :D

ocenił(a) film na 7

Nie wiem czemu, ale mam jakiś sentyment do tego filmu. Strasznie podobają mi się postacie, przesłanie, no i oczywiście genialna fabuła! Gra aktorska jak na razie najlepsza ze wszystkich filmów Disney'a. Bardzo fajna muzyka, ciekawy plan, dosyć wartka akcja, a co najważniejsze - nieprzewidywalna. Pozytywnie i mile zaskoczyła mnie ta produkcja, z przyjemnością się ją ogląda.
Daję 8/10.

No to parę osób muszę rozczarować ponieważ jestem w szkole średniej!O gustach się nie dyskutuje więc proszę nie obrażać gustu tych,którym się ten film podoba - ma prawo się podobać bo jest dobry!Opinie ludzi,którzy skreślają go bo jest Disneya są nieobiektywne.Takimi opiniami nie warto się przejmować,każdy ma swoje zdanie,ale jak dla mnie skreślanie jakiejś produkcji nie dając jej szansy to nie jest dobre rozwiązanie.Starstruck to naprawdę świetny film i go polecam.

malinek22222

powiem tylko, że ten film nie zasługuje na 10/10.
sterling knight genialnym aktorem? prosze cię.
czy ty widziałaś kiedyś filmy, które zasługują na tą ocenę? mam nadzieje.
opinia tcaplaza? nie warto dyskryminowac młodszych od siebie ;-)
film? 4/10

to wszystko w tej sprawie.
pozdrawiam!

sneeky_monkey

Ja z przedmówcą nie zgadzam się i tyle.Pozdrawiam