Randka z gwiazdą

StarStruck
2010
6,1 25 tys. ocen
6,1 10 1 24865
4,0 2 krytyków
Randka z gwiazdą
powrót do forum filmu Randka z gwiazdą

Jeżeli ktoś dał temu filmowi 10/10 to ciekawe, co dałby takim filmom jak Titanic... To gruba przesada...
Film jest bardzo fajny... Na pewno go jeszcze obejrzę, ale nie jest to "arcydzieło"! Daję 8/10, a i tak mam wrażenie, że ocena jest bardzo naciągnięta!

ocenił(a) film na 10
anymore

Każdy ma swoje zdanie, i każdemu film podoba się w innym stopniu.Ja na przykład dałam 10/10 i jestem z mojej oceny zadowolona.Jeżeli tobie się to nie podoba to nie udzielaj się tym publicznie.;P

marta9141

Mi się film bardzo podobał,dlatego dałam 9/10 i uważam,że ocena jest słuszna.Ja mam coś takiego,że jeżeli film mi się podoba i mam ochotę obejrzeć go po raz drugi to daje 10 i nie patrze czy to jest film Dieney'a czy innej produkcji,która jest lepsza.Owszem Titanic to arcydzieło i nie ma porównania do tego filmu,ale i tak Starstruck mi się podobał i moja ocena jest taka jaka jest.Każdy ma inny gust i inne poglądy.
Pozdrawiam.

anymore

film jest świetne nawet się na nim popłakałam ale są lepsze filmy od tego ,daje 8/10 .

anymore

Nie martw się ja dałam tylko 3 i uważam, że to zbyt wysoka ocena

ocenił(a) film na 7
anymore

Każdy ma swoje zdanie na temat filmu..
I każdy ocenia go po swojemu.... Mi się film podobał i daje mu 10/10 .
Titanic jest świetny, owszem. klasyka..
Ale kazdy ma swój gust i ocenia po swojemu... Po swojemu ocenia kategorię filmu i ogólnie dany film.

anymore

Ja dałam dwa. To totalny chłam. Główna bohaterka była irytującą, przemądrzałą dziewuchą o inteligencji kosiarki ogrodowej. A pan Sterling jest totalnym kataklizmem, jeśli chodzi o wygląd.

ocenił(a) film na 5
UnicornJill

wiesz... o gustach się nie dyskutuje. Mi się bardzo podobał ten film i dałam mu 10/10 więc...

anymore

film dosyć ciekawy w porównaniu do innych tandet disney chanel. Ale wiadomo że takie filmy przeznaczone są dla młodszych widzów więc o co sie rozbijać? Każdy ma prawo dać 10 tak jak starsi 10 Titanicowi :)

anymore

ja tam popieram ; )