Rango

2011
6,8 55 tys. ocen
6,8 10 1 54952
6,7 24 krytyków
Rango
powrót do forum filmu Rango

Rango jest przeznaczony dla dzieci, dla dorosłych czy jest bardziej uniwersalny jak np
Shrek?

ocenił(a) film na 8
shruikan966

Raczej dorosłych.

ocenił(a) film na 9
joker_mroczny_rycerz

Jest dość trudnym filmem, więc dla dzieci za bardzo się nie nadaje + te wulgaryzmy, niby "son of a .........", ale każdy chyba wiedział o co chodzi ;)

ocenił(a) film na 5
Pawel_eS

To już nie tyle chodzi o dialogi, ale o same postacie. Tak jak to zgrabnie ujęła moja koleżanka- "nie są to słodkie misiaczki"...Dodałabym nawet, że są odrażające, ale tak właśnie miało być. I ogólnie film dzieci nie wciąga (mnie zresztą też)- i rodzice muszą z nimi wychodzić z seansu. W sumie, to się nie dziwię, jak film jest powyżej 10. lat, a rodzice zabierają takie totalne maluszki:(

użytkownik usunięty
Tosia_5

PRZEZ TE DURNE BAHORY RODZIC NIE MOZE SPOKOJNIE OBEJRZEC FAJNEGO FILMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A MY ZAWSZE SIE MECZYMY NA TYCH ICH GNIOTACH JAK ZABIERAMY JE DO KINA. TO NEICH ONE TERAZ SIEDZA I SIE NUDZA TO SIE DOWIEDZA JAK TO JEST SIE MECZYC DLA KOGOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bez komentarza.. ja dziś byłam na tym filmie i myślałam, że zasnę.. mało śmiesznych momentów, te postacie niektóre obrzydliwe.. eh

użytkownik usunięty

Uspokój się pajacu! Już to gdzieś pisałeś! Sam jesteś dziecko. To nie wina dzieci że są w swoim wieku, a nie innym. Mnie również to wnerwia, ale nie możesz ich winić za to, że są "czymś" czym był każdy z nas.

zgadzam się, dzieci nie są niczemu winne jak się coś nie podoba to nie chodź z nimi do kina..

ocenił(a) film na 7
Tosia_5

Ludzie myślą, że animowane = dla dzieci, więc zabierają takie przedszkolaki, echh.

ocenił(a) film na 7
shruikan966

Wpuszczają od 12 lat

ocenił(a) film na 7
shruikan966

jak dla mnie to ten film zupelnie nie ejst dla dzieci. Jest w nim troche wulgaryzmow, pare tekstow dla doroslych, a pozatym postacie sa brzydkie, groteskowe. Szczeniakom sie nie bedzie podobal

ocenił(a) film na 9
Abraxus

ale puszczają wersję tylko z dubbingiem.

ocenił(a) film na 6
napruto

Puszczali z napisami, tyle że tylko przez niedługi czas po premierze.

ocenił(a) film na 9
uwieziona

Każdy starszy myślał, że to dla dzieci, więc szedł z nimi na wersję dubbing. masakra

shruikan966

Ten film nie nadaje się na pójście dzieckiem.
Swoją drogą film przynudzający. Nie warto

ocenił(a) film na 7
shruikan966

Jak dla mnie To ten film powinien byc dla widzów powyżej 15 roku życia

shruikan966

Film jest dobry, ciekawy, w klimacie innym niż reszta animacji. Ale zdecydowanie nie jest to bajeczka dla dzieci. Ja byłam z 11 nastoletnim synem i myślę, że to naprawdę minimalny wiek, żeby cokolwiek z tego filmu zrozumieć.