Bardzo mnie rozczarowal gdyz brak tu elemntu zaskoczenia. Rozwiazania mozna domyslic sie juz w polowie. I Jeszcze jedno...skoro te cala sekta to byly tzw falszywe wspomnienia, to kto sledzil Bruca?
Hej, film widziałam w kinie we Włoszech. A cicho o nim jest, gdyż nie miał jeszcze polskiej premiery i na razie nic nie zapowiada, żeby miała się odbyć.
Rozumiem. W Polsce jak zwykle wszystko sie spoznia a na premiery filmow ktore na swiecie juz lecialy w kinach, my musimy czekac miesiacami. Pozdrawiam. : )
Hej, właśnie nie. W porównaniu z Włochami np, filmy w Polsce wchodzą jakieś 4 miesiące wcześniej! Wynika to z faktu, że u nas leci wersja oryginalna z napisami, a leniwi Włosi muszą koniecznie mieć swój ukochany dubbing. Teraz, przed Świętami do kin weszła "The visit" Shyamalana, podczas gdy ja widziałam ten film będąc w Polsce w wakacje. Pamiętam, że podobnie było z "Magią w blasku księżyca" Allena i z wieloma innymi. Często oglądam filmy w Polsce w wakacje czy podczas Świat, a pózniej po kilku miesiącach wychodzą we Włoszech jako wielkie nowości :) Ten jest wyjątkiem, ale zauważ, że on wcale nie ma przewidzianej premiery w Polsce. Pewnie od razu trafi na rynek DVD. Ale naprawdę, żadna strata. A co do Emmy, to nie jestem jej fanką, Jeśli ktoś zagrał tu dobrze to na pewno Ethan Hawke.
No tak... zapomnialem ze oni tez maja ten glupi dubbing. Nigdy tego nie zrozumiem. Dzieki za odpowiedz. Mimo to kocham Wlochy.