Jak co poniedziałek zapraszamy na dawkę emocji, których nie doświadczycie nigdzie indziej!
Jaka sielaneczka :) Nie wiedzą jeszcze co ich czeka w ciągu najbliższych kilku chwil...
Hmm...gdyby dodać kilku kosmitów z morderczymi zamiarami to by dodało nieco pikanterii scenariuszowi.
Do tego Willa Smitha jako bohatera i jakiegoś żyda jako drugiego bohatera jak w "Dniu Niepodległości" xD
Mało będzie widać jego pochodzenie, niech będzie szaman pół indianin pół hindus.
Kij może być potrzebny, tylko żadnego spiczastego kapelusza, ma być oryginalna pleciona indiańska opaska made in china i gęsie pióro przemalowane na orle.
Którzy pod przykrywką ataku rekinów chcą wydobyć zatopiony skarb by za jego pomocą zaszantażować rodzinę królewską Hiszpanii po przeniesieniu się do przeszłości :)
Do przeszłości? Po co? Da się to zrobić z większym rozmachem, niech wraz z całą Hiszpanią przeniosą się do przyszłości, w scenerię postapokaliptycznej Australii z biegającym Melem Gibsonem wykrzykującym obsceniczne teksty do telefonu.
Rzuciło mi się w oczy, bo poprzedni awatar jak miałeś to ciągle musiałem sobie przypominać że nie jesteś dziewczyną jak komentowałem Twoje posty, i dlatego go zapamiętałem xD
Tak, ja nie twierdzę że dziwne, tylko że takie pierwsze skojarzenie oczy-mózg ;D No i spostrzegawczość się wyrabia xD
Racja w 100%, może nakręcili pulę takich scen i sprzedają potrzebującym reżyserom...
Muzyczka jak z filmów z lat 20-tych.
Chwila odpoczynku na reklamach. Kawa i zupa.
Scena na łódce elegancka, z zewnątrz niebo szare i pochmurne, z łódki niebieściutkie identycznie jak bluescreen.
Puls dobiera niesamowicie pasujące podkłady do swych reklam.. Król Artur i Linkin Park.. Coś preferują ten zespół xD
Każda ich reklama ma Flo Ride. Ostatnio też Bruno Marsa brali więc nie tylko Linkin Parka.
Po obejrzeniu tylu filmów klasy Z czuję, że powinny powstać specjalne nagrody dla hitów klasy Z, coś jak Oscary xD
"Megapyton kontra Gatoroid" i "Megarekin kontra Krokozaurus" zgarneli by wszystko