W momencie kiedy główny bohater miał defibrylatorem potraktować Jimmego T - Bone, mówi że stracił w swoim życiu przytomność 4 razy, a podaje tylko 3 przykłady z tym włącznie, to tak jakby uwzględnił ten późniejszy gdzie dostał tym hakiem, dziwne czy ja coś popierdoliłem?Może przegapiłem w filmie dialog kiedy mówi że po raz 4 stracił przytomność ale jakoś nie mogę sobie przypomnieć.
Nic nie przeoczyłeś. Dokładnie tak było jak napisałeś. Wydaje mi sie, że cała ta opowieść jest przedstawiana z tej książki "mambo windykatora" (czy jakoś tak). Więc mówi o całym życiu mimo że widz jest w konkretnym punkcie historii.
Bo za czwartym razem dostał od Jake'a i stracił przytomność na dobre, i się nie obudził dlatego nie powiedział że to ten kolejny raz ... już wtedy można było zauważyć że jest coś nie tak... spodziewałem się że obudzi się za chwilę ale że będzie dobrze a jednak ... ;]
Chyba przegapiłeś ;) czwarty raz stracił przytomność, gdy po wypadku, razem Jake'm pojechali na 'stalowy cmentarz', żeby Remy znowu przyzwyczaił się do 'roboty'. Wtedy został znokautowany przez kolesia, któremu miał odebrać narządy.