Ten film to jakieś katastrofalne nieporozumienie. Strata życia oglądanie tego czegoś. I to jeszcze z jednym z moich ulubionych aktorów. Szok. Ciekawe czy Adrian w ogóle czytał scenariusz.. Twórcom filmu polecam "Lekcja przetrwania" (The Edge) z(1997). Nawet nie chce mi się opisywać tego filmu bo nie ma czego.
3/10 i to nie wiem za co te 3 - chyba tylko za Adriana i za Pumę - Puma, kuguar, lew górski, pantera z Florydy, pantera florydzka (Puma concolor) – gatunek drapieżnego ssaka z rodziny kotowatych (Felidae) zamieszkujący Amerykę od Kanady po Patagonię. Duży kot o stosunkowo małej głowie, smukłym i gibkim tułowiu. Przednie łapy mają po pięć, zaś tylne po cztery palce. Futro krótkie, miękkie, jednolicie żółtobrunatne (choć w zależności od biotopu spotyka się osobniki ubarwione od szarosrebrnych po czarne). Samce większe od samic, lecz większe zróżnicowanie spotyka się między podgatunkami. Młode pokryte są cętkami, a na ogonie mają czarne pierścienie. Wielkość długość ciała 100-200 cm, ogon o długości 50-85 cm wysokość w kłębie 52-78 c masa ciała średnio samice 35-50 kg, samce 60-75 kg (w pojedynczych przypadkach może przekraczać nawet 100 kg) ;P
Puma miała małą rolę ale zdecydowanie uratowała ten film od oceny 1/10 ;))) Oby tylko nie zjadła psa..
Rzeczywiście film to wielka klapa.
Strasznie przewidywalny, nużący i praktycznie bez akcji.
Jedyna zaleta którą wyłoniłem i w minimalnym stopniu zaspokoiłem swoje demoniczne żądze oglądania to sytuacja w której bohater zmienia sposób myślenia w zależności od tego "kim" w danej sytuacji myśli, że jest.
Wiem pogmatwane, ale nie ma sensu żebym tu robił sprostowanie:)
I tak, kuguar przyśpieszył film, a co za tym idzie dobrze się spełnił;)
popieram. film taki nudny że szkoda gadać.. polowe filmu przeczołgał się przez ten cały las by dotrzeć do tego samego miejsca.... Boże;/
Porażka, czekałem aż się rozkręci najpierw 10 minut, 20, 40, 1h i nadal czekałem. Przeleciał cały i się nie rozkręcił. Się czołgał