Reset

Wrecked
2010
5,0 7,3 tys. ocen
5,0 10 1 7330
Reset
powrót do forum filmu Reset

Puszcza kanadyjska piękna i Adrien Brody gra rewelacyjnie, ale fabuła nużąca - w trakcie seansu telewizyjnego zdążyłam zjeść kolację, pościelić łóżko, umyć zęby i się wykąpać a z akcji niewiele straciłam. Poza tym w mojej ocenie to nie jest żaden thriller (thriller to dla mnie raczej filmy w typie Psychopaty czy Sublokatorki), ani tym bardziej film przygodowy (!) a po prostu dramat.
Generalnie oceniam na 4/10 za grę pana Brody oraz widoki puszczy.

ocenił(a) film na 5
DamaMarcia

no dobra, po namyśle podnoszę do 5/10 ale więcej nie ma mowy :)

DamaMarcia

przepraszam koleżanko, nie chcę się w żaden sposób czepiać, ani kłócić, dopiero się zabieram za oglądanie, ale napisałaś, że zdążyłaś zjeść kolację...sama robiłaś, czy ktoś ją dla Ciebie przygotował ? No bo jeśli sama to straciłaś też trochę na wątku pewnie, nawet jeśli masz TV w kuchni... :)Pościeliłaś zęby, umyłaś łóżko i się wykąpałaś, może coś przegapiłaś ? Wiesz, w kinie się siedzi od początku do końca, może jakbyś w ten sposób obejrzała ? No ale nie czepaim się, zobaczę i się dopiero wypowiem... :) Umyję się i pościelę łóżko przed seansem, pozdrawiam ! :)

koszal

hmmm...Naciągacze tylko dwie gwiazdki ? rozumiem, że może się nie podobać każdemu, i że nie jest to arcydzieło, ale dwie ?? :( Buuu... :(