Resident Evil: Zagłada

Resident Evil: Extinction
2007
6,7 85 tys. ocen
6,7 10 1 84540
5,0 14 krytyków
Resident Evil: Zagłada
powrót do forum filmu Resident Evil: Zagłada

Jak myślicie czy Mila Jovovich zagra w Resident Evil 4??
Kiedy film się ukaże??
I jaka będzie jego fabuła:))

Ja mysle ze Mila powinna zagrac bo strasznie podobala mi sie w pierwszysz 3 czesciach i dobrze walczyla;p

BigMovieFan

Napewno zagra sama koncowka wskazuje na to ze zagra. Ciekawy jestem z tymi klonami Alice.

ocenił(a) film na 10
bandofbrothers

To że powstanie 4-ty RE to jest pewne.Nie wiem czy Mila zagra ale wiem że w końcu będzie Leon.Ciekawe czy wyjaśnią co sie stało z Jill i Angie?Skoro miała być kontynuacja filmu to po jaką cholerę uśmiercili Carlosa???No i w końcu powinno coś być o Chrisie Radfield,czy jakoś tak.Bo brat Clair to też ważna postać,w każdym razie w grze,a ten film ma z grą coraz mniej wspólnego.
Pozdrawiam

suzi_5

moze bedzie cos zwiazanego z resident evil 5 chodzi mi o gre. miejsce akcji afryka etc tylko w grze wystepuje carlos i jill valentine.

ocenił(a) film na 10
bandofbrothers

No właśnie a Carlosa sie pozbyli Jill można uznać za zaginioną więc schrzanili dobry (moim zdaniem)film.Ale jest jeden plus wśród tylu minusów,a nazywa się Leon.oto fotka aktora który go zagra(w każdym razie tak czytałam na stronie Resident Evil gdzie pisali o 4-tym filmie.Jak wam sie podoba przyszły Leon?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8ab162136b7d556c.html
Pozdrawiam