Na razie jedynki nic nie przybije fajny klimat i muzyka, dwójka też dobra, ale trójka porażka totalna. Film do dupy, czwórka to pewnie będzie atak klonów Alice (z katanami bo akcja w Japonii/w 2 były dwa Kuri :-)) vs. ultra szybkie/wytrzymałe zombi w większej liczbie niż Alice, będzie porażka.
Tak się zastanawiam w jakim okresie dzieje się ten film po wydarzeniach z dwójki??
Gdzie się podziała policjantka z drugiej części Jill Valentine i córka Dr Ashford, Angie Ashford?? które też podobnie jak Alice była leczona serum??
zna może ktoś odpowiedzi??
No powiem Ci ze zgadzam sie "Resident Evil" najlepszy jest. Apokalipsa wielu ludziom sie nie podoba...Nie wiem czemu klimacik miala. Ale lepiej bylo to ogladac w kinie. Soundtrack z dwójki tez dobry, mozna by rzec najlepszy. Nie ma oczywiscie tych mega kawałków co jedynka i jego Mansonowskie Main Theme:)) Ale Ja wsumie wole jak śpiewają;D:D A cp soe sta;p z Jill i Angie tego nikt nie wie...Moze na Alaske wyruszyły...
Szczerze mówiąc kiedy szłam do kina na Zagładę to chciałam zobaczyc film z moją ulubioną bohaterką Jill Valentine a nie zmutowana Alice.wcześniej jak oglądałam trailery to jakoś nie zauważyłam w nich Jill,myślałam że po prostu jej nie zauważyłam ale w kinie to sie dopiero rozczarowałam:(jeżeli są na Alasce to powinny byc w 4 filmie