Resident Evil: Zagłada

Resident Evil: Extinction
2007
6,7 85 tys. ocen
6,7 10 1 84540
5,0 14 krytyków
Resident Evil: Zagłada
powrót do forum filmu Resident Evil: Zagłada

Na razie jedynki nic nie przybije fajny klimat i muzyka, dwójka też dobra, ale trójka porażka totalna. Film do dupy, czwórka to pewnie będzie atak klonów Alice (z katanami bo akcja w Japonii/w 2 były dwa Kuri :-)) vs. ultra szybkie/wytrzymałe zombi w większej liczbie niż Alice, będzie porażka.

Tak się zastanawiam w jakim okresie dzieje się ten film po wydarzeniach z dwójki??
Gdzie się podziała policjantka z drugiej części Jill Valentine i córka Dr Ashford, Angie Ashford?? które też podobnie jak Alice była leczona serum??
zna może ktoś odpowiedzi??

ocenił(a) film na 4
Woj8ech

No powiem Ci ze zgadzam sie "Resident Evil" najlepszy jest. Apokalipsa wielu ludziom sie nie podoba...Nie wiem czemu klimacik miala. Ale lepiej bylo to ogladac w kinie. Soundtrack z dwójki tez dobry, mozna by rzec najlepszy. Nie ma oczywiscie tych mega kawałków co jedynka i jego Mansonowskie Main Theme:)) Ale Ja wsumie wole jak śpiewają;D:D A cp soe sta;p z Jill i Angie tego nikt nie wie...Moze na Alaske wyruszyły...

RiDeR882

Szczerze mówiąc kiedy szłam do kina na Zagładę to chciałam zobaczyc film z moją ulubioną bohaterką Jill Valentine a nie zmutowana Alice.wcześniej jak oglądałam trailery to jakoś nie zauważyłam w nich Jill,myślałam że po prostu jej nie zauważyłam ale w kinie to sie dopiero rozczarowałam:(jeżeli są na Alasce to powinny byc w 4 filmie