5,9 744  oceny
5,9 10 1 744
Restraint
powrót do forum filmu Restraint

Obejrzałem ten film do końca tylko dlatego że nie miałem nic innego pod ręką, totalnie fatalny rzadko coś takiego mówię ale ten film to totalne gówno!

isic

Sceny łóżkowe tylko w połowie rekompensują czas przeznaczony na ten film...ale też nie tak do końca. Ładna dziewczyna, da się obejrzeć, a tak nic pozatym.

ocenił(a) film na 5
Martini06

Dało się obejrzeć bez bólu głowy, ale nie był to film, o którym będę długo pamiętał. Obejrzałem tylko ze względu na Teresę Palmer, ponieważ podobały mi się jej role w "2h37" i "December Boys". Dziewczyna ma 22 lata i już paraduje nago po ekranie. Nie przeszkadza mi nagość w filmach, uważam, że jest ona integralną częścią kina, ale trochę to mnie zdziwiło.
A wracając do samego filmu... Najciekawszą postacią był zdecydowanie Andrew, od początku wiedziałem, że ten koleś ma coś na sumieniu, ale nie byłem w stanie przewidzieć co. Tak naprawdę nadal się zastanawiam, kogo on zabił. Ojca? Swoją byłą narzeczoną? A może ich oboje? Postać Rona za bardzo mnie nie przekonała - nie wierzyłem w tę jego złość, brutalność i prostactwo, jakim się wykazywał. Dale - w porządku, choć po początku liczyłem na więcej. Później było średnio - chęć zmiany samej siebie, bycie przestraszoną misją w banku... Zdecydowanie wolałem ją jako zimną su**, jaką była na początku. Podobał mi się moment, gdy Ron stwierdził, że ona jest leniwą dzi*ką, na co ona odpowiedziała, że nie jest leniwa.
Na plus filmu trzeba zaliczyć zdjęcia, ponieważ dodawały one trochę klimatu.
Na koniec coś o plakacie. Gdyby ktoś nie znał opisu filmu pomyślałby pewnie tak samo, jak ja - że to jakiś pseudohorror, najpewniej z wampirami w roli głównej.