Rocky 2

Rocky II
1979
7,5 96 tys. ocen
7,5 10 1 95840
7,0 20 krytyków
Rocky 2
powrót do forum filmu Rocky 2

No nie,czegoś takiego już dawno nie widziałem.

użytkownik usunięty
tomek1973_2

To tylko film, choć nawet Chuck Norris w swoich filmach leżałby już dawno :D

Hehe, ciągle zachodzę w głowę jak Amerykanie łyknęli te walki w Rockym, które można określić jako s-f. My i inne narody to rozumiem bo o boskie zawodowy się tylko słyszało, ale Amerykanie? W Rockym garde trzyma się na poziomie brzucha ;p...nie żebym marudził bo Rocky to klasyka i sam się nim ekscytowałem kiedyś :)

użytkownik usunięty
Ali72

Gdzieś przeczytałem że trzyma nisko garde bo przyjmuje taktyke Najmana :D przyjmować ciosy głową :D wogóle 15 rund ??? zawsze jest 12 max.

Kiedyś walczono po 15 to akurat fakt :)

użytkownik usunięty
Ali72

Chyba że tak :D

ocenił(a) film na 9

PRZELICZYŁEM , KLATKA PO KLATCE 105 UDERZEŃ

ocenił(a) film na 8
Porter_5

weź pod uwagę że te 105 uderzen to licząc 1 i ostatnia runde na pewno a te po srodku to tylko skrotowe. Pewnie było tych ciosów wiecej :)

ocenił(a) film na 8
aallen

A, to trzeba by wyliczyć średnią:)

ocenił(a) film na 9
tomek1973_2

PRZELICZYŁEM KLATKA PO KLATCE 105 UDERZEŃ

ocenił(a) film na 9
Porter_5

rozumiem wszystko że to film,ale do cholery bez przesady 105 uderzeń tego by nie wytrzymał CYBORG T-X

ocenił(a) film na 9
tomek1973_2

oglądałeś Dragonballa?? Cyborg c18 dałby rade

ocenił(a) film na 7
Porter_5

Vegeta też. ;)

ocenił(a) film na 9
dirt16

raczej......:)

ocenił(a) film na 7
tomek1973_2

No właśnie miałem to napisać. Przypominało mi to walkę Wacha z Kliczką, gdzie Polak ciągle zbierał ciosy a nadal stał. Ale Rocky zebrał tych ciosów jeszcze więcej, nie trzymał gardy, nie robił uników, każdy cios lądował na jego twarzy a na nim to nie robiło wrażenia.
Nie ma innej możliwości, Rocky jest cyborgiem. :)

użytkownik usunięty
dirt16

Albo ma twarz z betonu :D

ocenił(a) film na 6

Też możliwe:) Ale wtedy przeciwnik musiałby mieć ręce albo z gąbki albo z tytanu:)

ocenił(a) film na 6
dirt16

Też to zauważyłem, chłop ze stali normalnie:)

ocenił(a) film na 6
tomek1973_2

no bo to parodia boksu po prostu. mogliby chociaż trochę urealnić tę walkę

ocenił(a) film na 5
Koper_Zielona

kolego pewnie jestes mlodym szczylem ,bez urazy:)

Na youtube obejrzyj sobie walke Muhammad Ali vs Joe Frazier , zobaczysz jakie przyjmowali cepy i stali na nogach 15 rund to dopiero SF.
btw. parodie boksu mamy dzisiaj np Kliczko vs Haye.

pozdro yo :)

ocenił(a) film na 6
indiancannabis

Miło że ktos 38 latka uważa za młodego.... widziałem te walkę, pamiętam też walkę Suttona z Pięknisiem, gdzie Piękniś cały czas stał, stał, aż dwa razy huknął i było po walce. Jak oglądałem Frazera z Allim, to jednak to nie byó to samo, co w filmie.... Dlatego mimo wszystko, choć mam sentyment do Rockych, to realizmu naprawdę nie było tam za dużo. Ja rozumiem że to film, ale mogli to naprawdę troche urealnić

ocenił(a) film na 6
indiancannabis

Wiesz, żeby to było raz, ale w sumie w każdym Rockym te ciosy były takie "bez bloków" i to mnie jakoś drazniło

ocenił(a) film na 5
Koper_Zielona

Film to film raz ma swoje lataa dwa trzeba ogladac tewalki z filmow o Rockym z przymruzeniem oka:)