depp to nie wszystko...................................
A mogłabyś/mógł bardziej rozwinąć swoją wypowiedź? Trudno polemizować z kimś kto nie podał żadnych argumentów ;)
przykro mi fanko Deppa... to byl argument i to dosyc mocny, okreslajacy caly film. Johnny Depp to geniusz aktorski, ale ten film w moim odczuciu byl tylko dobry.
By the way: dzis juz drugi raz ci odpowiadam;)
Po pierwsze nie lubię określenia "fan". Tak więc wolałabym, aby zwracałeś/aś się do mnie po nicku ;/ Wbrew twoim wyobrażeniom nie dałam mu najwyższej oceny z powodu Deppa.
"to byl argument i to dosyc mocny" - Hmmm mocny? Nie powiedziałabym tego. I myślę, że nadal się nie zrozumieliśmy. Mi chodziło o skomentowanie tego, co ci się nie podobało w filmie. Komentarze typu "Depp to nie wszystko" lub "ten film w moim odczuciu był tylko dobry" są zbyt ogólnikowe.
droga Ferrari,
nie podobal mi sie scenariusz glownie, fabula mnie nie ujela, w ostatecznym rozrachunku doszedlem do wniosku ze gra deppa i klka tekstow bylo fajnych, ale to filmu nie poratowalo...
dlatego tak tez napisalem, jedna nawet krotka wypowiedz moze duzo znaczyc i wiele okreslac, nie bede sie rozpisywal przeciez o wszystkich aktorach i scenach, choreografii czy montazu, pisze to co wg mnie najlepiej podsumowuje calosc, jesli nic nie przychodzi mi do glowy, film niczym nie przemowil to pisze tylko ocene.
rozumiem powody dla ktorych film moze sie podobac, ale to nie moja bajka.
pzdr
Ten film... i tu brak mi slow co rzadko sie zdarza. Obejrzalam go wczoraj i nie moge wyrzucic go z moich mysli. Wedlug mnie, sztuka jest zrobic film, ktory potrafi tak wryc sie w psychike. Polecam. Wystawilam mu najwyzsza ocene.
czy naprawde uważasz, że ludzie, którzy dali temu filmowi 10/10 zrobili to tylko ze względu na deppa? każdy ma inny gust, i nie jestes najmądrzejszą osobą na świecie, żeby tlyko twoja ocena była własciwa.
wrr nienawidzę szufladkowania typu :fani deppa i reszta świata
Właśnie Malkovich też zagrał dobrą rolę. Depp hmmm fakt film dla niego, ale np. Daniel Craig moim zdaniem by był ciekawą alternatywą dla tej roli:D Przynajmniej ma porządny brytyjski akcent:P
Po co dzieci oglądacie filmy ze względu jedynie na aktora i jeszcze mówicie: "O Boziu jaki ten Johhny był uroczy" aż sie rzygać chce od takich postu, a co drugi jest taki. Z Jakotako się zgodzę iż film był o dziwnej fabule, jednak przedstawia prawdę i jedną z najważniejszych historycznych wydarzeń w Wielkiej Brtanii, a mianowicie dzięki Hrabiemu Rochester podpisano konstytucję, Depp grał znakomicie, pokazanie prawdziwej Anglii w tamtych czasach byo też dobrym smaczkiem.