Był może ktoś na musicalu Fame w Gdyni w teatrze muzycznym ? jak tak to mam pytanie ,bo nie oglądałem oryginału.Czy Carmen z musicalu w Gdyńskim Teatrze Muzycznym też występowała w oryginale i czy będzie występowała tu? Jak ktoś nie kojarzy jej to jest ta co się zaćpała
pozdro dla fanów Fame!
Czy Ty pytasz o to, czy Renia Gosławska z gdyńskiego teatru występowała w amerykańskiej produkcji?? :-)
hmm pytania troche nie kapuje, chyba chodzi ci o to czy bedzie taka sama teresc filmu co musicalu granego w tearze... moja odp nie wiem, ale bylam w gdyni, widzialam i powiem tylko, ze jako tako fajne byly wylaczne sceny taneczne, spiew i monologi troche zal;/ za to byli niesamowici tancerze i scenografia!!
Hahha. Wątpie czy ta sama aktorka będzie w filmie:P
Ale musical w Gdyni był taki taki sobie, niezłóe tylko niektóre momenty.
myzyka była nieco jak z króla lwa.
byłam w gdyni na musicalu ale nie znam odpowiedzi na twoje pytanie ;) bardzo podobał mi się tem musical. jak ja byłam to występowali w nim również tancerze z ycd (Roofie i Karol jakiś tam ;) super była ;D
Nie nie , nie chodzi mi o Renię Gosławską tylko o samą postać Carmen, a tak a propos czy można dostać soundtrack z musicalu w gdyni , zależy mi szczególnie na pisoence tytułowej .
Premiera Fame ma się odbyć 6.11. Czytam, różne recenzje,ale mam nadzieję tutaj dostanę "całościową wypowiedź. Chciałabym wiedzieć czy muzyka, jest dobra, aktorzy jak grają, a przede wszystkim czy taniec jest pokazany w bardzo d0bry sposób.
Pozdrawiam.
w 'Filmie' jest recenzja, niestety niezbyt pozytywna. Podobno watki sie zacieraja a calosc wyglada jak kiepski teledysk...