PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9913}

Słodki listopad

Sweet November
2001
7,3 104 tys. ocen
7,3 10 1 103942
5,6 17 krytyków
Słodki listopad
powrót do forum filmu Słodki listopad

Pożegnanie...

ocenił(a) film na 9

Cóż można napisać o tym filmie. Ma swoją piękną fabułę, piękną muzykę, świetna obsadę i praktycznie można się w nim zakochać. Ja chyba właśnie to uczyniłem. Szkoda, że nie wiadomo co się stało z Sarą, ale to chyba nawet jest lepsze zakończenie. Koniec owiany tajemnicą i to też jest fantastyczne i romantyczne. Pożegnanie tych dwojga zakochanych w sobie ludzi było naprawdę wzruszające i trzymające za serce...polecam ten film.

ocenił(a) film na 9
Casillas

Zgadzam się z tobą w 100% ;) Tylko jedyne co mnie niepokoi, dlaczego napisane jest: dramat, romas - przeciez to jest melodramat!

ocenił(a) film na 7
Casillas

jak to co się stało z Sarą? zdrowie pozwoliło jej złamać jeszcze jedno serce, grudniowe

ocenił(a) film na 10
wiktork

bardzo prawdopodobne :) uwielbiam zakonczenia bez zakonczenia...

sauria

Ja nie wiem o czym wy myślicie jak oglądacie film, przecież jest zakończenie. On postara się ułożyć sobie życie na nowo a ona wraca do rodziny (prawdopodobnie pogodzić bo mówi tylko że do rodziny wraca)a że jest umierająca to nie będzie już w grudniu nikogo bo jej życie się kończy.

ocenił(a) film na 7
pierrelbn86

nie pozbawiaj nas zabawy w dokańczanie historii!

1. wytrzymał do końca napisów, wedle zaleceń reżysera, a potem pobiegł za nią, znalazł, jakoś przekonał i żyli krótki ale szczęśliwie.
2. olał ją, ona jakimś cudem wydobrzała i się spotkali po latach.
(śmiech)

ocenił(a) film na 10
wiktork

zgadzam sie z przedmowca i jestem za wersja nr 1 :)