Czy wilkołaki nigdy nie ściągają spodni przed przemianą, są właścicielami szwalni czy coś w tym stylu, o koszulki dbają bardziej;p
haha może doszli do wniosku, że było by niesmacznie i żeby nie było skojarzeń...a może faktycznie mają szwalnie ;o) Indianki robotne babki ;o)
W filmie nie ściągają bo według tradycji ich plemienia mężczyźni nie noszą majtek :) A ponieważ mają mikrusy wstydzą się je pokazywać więc wolą przemieniać się w spodniach :) Mam rację victrish ?
Meyer opisywała że wilkołaki rozbierają się przed przemianą i przywiązują szorty do kostek albo zostawiają je gdzieś a potem po nie wracają. Jeżeli tego nie robią z ich szortów zostają strzępki.
Jak cała saga. Za to pisarka mądra bo napisała byle co i zbiera na tym sporo kasy . I patrz victrish zmierzch pisany jest bardzo prostym językiem wszystko jest w nim wyjaśnione ale (widać to po założonym temacie) dla fanek zmierzchu nie . One wszystkie są takie inteligentne :)
Po pierwsze nie jestem fanką Zmierzchu, po drugie nie czytałam też książek.. Zobaczyłam, gdzieś przypadkowo zwiastun kolejnej części i przemianę wilkołaka, a że oglądam Czystą krew. mMjej pytanie odnosiło się tylko i jedynie do zwiastuna.
A co do poziomu mojej inteligencji to mógłbyś się zdziwić,
Pozdrawiam, zwłaszcza tom2675
Nie mógłbym się zdziwić . "wilkołaki są właścicielami szwalni" "Czy wilkołaki nigdy nie ściągają spodni przed przemianą" - twoje "inteligentne wypowiedzi" . Nawet nie wiesz że zdanie pytające kończy się pytajnikiem , ale twoje przecinkiem :)
Nie zwracaj na niego uwagi każdy post który nie obraża i nie miesza z błotem książki lub filmu jest jego zdaniem napisany przez kogoś bez mózgu ; /