Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147696
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

Czy wilkołaki nigdy nie ściągają spodni przed przemianą, są właścicielami szwalni czy coś w tym stylu, o koszulki dbają bardziej;p

użytkownik usunięty
lilak

A masz równo pod sufitem ? Głupszego tematu nie widziałem na filmwebie

ocenił(a) film na 4
lilak

W książce ściągają ;]

ocenił(a) film na 8
lilak

haha może doszli do wniosku, że było by niesmacznie i żeby nie było skojarzeń...a może faktycznie mają szwalnie ;o) Indianki robotne babki ;o)

lilak

ta książka jest jakaś popaprana

użytkownik usunięty
victrish

W filmie nie ściągają bo według tradycji ich plemienia mężczyźni nie noszą majtek :) A ponieważ mają mikrusy wstydzą się je pokazywać więc wolą przemieniać się w spodniach :) Mam rację victrish ?

a bo ja wiem co tam po głowie Meyer chodziło..

ocenił(a) film na 4
victrish

Meyer opisywała że wilkołaki rozbierają się przed przemianą i przywiązują szorty do kostek albo zostawiają je gdzieś a potem po nie wracają. Jeżeli tego nie robią z ich szortów zostają strzępki.

vampirek_

ależ to durne.

użytkownik usunięty
victrish

Jak cała saga. Za to pisarka mądra bo napisała byle co i zbiera na tym sporo kasy . I patrz victrish zmierzch pisany jest bardzo prostym językiem wszystko jest w nim wyjaśnione ale (widać to po założonym temacie) dla fanek zmierzchu nie . One wszystkie są takie inteligentne :)

Po pierwsze nie jestem fanką Zmierzchu, po drugie nie czytałam też książek.. Zobaczyłam, gdzieś przypadkowo zwiastun kolejnej części i przemianę wilkołaka, a że oglądam Czystą krew. mMjej pytanie odnosiło się tylko i jedynie do zwiastuna.

A co do poziomu mojej inteligencji to mógłbyś się zdziwić,
Pozdrawiam, zwłaszcza tom2675

użytkownik usunięty
lilak

Nie mógłbym się zdziwić . "wilkołaki są właścicielami szwalni" "Czy wilkołaki nigdy nie ściągają spodni przed przemianą" - twoje "inteligentne wypowiedzi" . Nawet nie wiesz że zdanie pytające kończy się pytajnikiem , ale twoje przecinkiem :)

ocenił(a) film na 4
lilak

Nie zwracaj na niego uwagi każdy post który nie obraża i nie miesza z błotem książki lub filmu jest jego zdaniem napisany przez kogoś bez mózgu ; /

użytkownik usunięty
vampirek_

Nie prawda ! Udowodnij !

vampirek_

jak mi ciebie brakowalo :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

lilak

kto ma ochotę na naleśniki?

użytkownik usunięty
victrish

Ja na browara jakby co :)

nie no,tu są dzieci.zaraz będziemy posądzeni o zły wpływ na nieletnich;d

użytkownik usunięty
victrish

I co z tego ?

posługujmy się hasłami.kefir to browar;d
kto ma ochotę na kefir?

użytkownik usunięty
victrish

kojarzy mi sie z czymś innym :)

może być coś innego.jestem otwarta na propozycje xd

użytkownik usunięty
victrish

ZBOCZENIEC ! ! !

lubię Włóczykija.

użytkownik usunięty
victrish

Nie czaje bazy

ocenił(a) film na 3
lilak

Oni spodni nie ściągają, bo się wstydzą reżysera.