Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147696
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

wychudzona bella.

ocenił(a) film na 10

Film mi się bardzo podobał,ale mam pytanie.mi wydaje się że dokleili głowę belli(kristen) do
czyjegoś ciała,bo bella była tak wychudzona,a aktorka wyglądała normalnie jak oglądałam
jej zdjęcia z planu,a w filmie jak anorektyczka.policzki było widać że były tak zrobione żeby
wyglądały na takie zapadnięte,a ciało musi być doklejone,tak mi się wydaje.wiecie coś
może na ten temat?

ocenił(a) film na 6
milena96

Ludzie, przecież to jest wszystko modyfikowane komputerowo... żyjemy w XXI wieku.

ocenił(a) film na 7
milena96

Fantastycznie,że ją tak wychudzili o to chodziło. "Dziecko" wysysało z niej wszystko. Dobrze to pokazali. No i oczywiście mamy komputery!!!

ocenił(a) film na 3
milena96

nie sądzę.
przy scenie z lustrem zastanawiałam się właśnie,bo to akurat był bardzo łatwy reżyserski zabieg.
Ale poza plecami była twarz,dłonie,wszystko.
Na jej twarzy malowało się wycieńczenie i głód,myślę,że mogła się poświęcić dla roli i schudnąć parę kilo przez głodzenie się,
bo gdyby to była zdrowa dieta nie wyglądałoby to tak drastycznie.
Właśnie dzięki temu realizmowi chociaż nie przepadam za zmierzchem,ta część mnie dosyć pozytywnie zaskoczyła.Za to,że Bella faktycznie źle wyglądała,tak jak powinna.Nie w złym znaczeniu,w pozytywnym.Bo aktorstwo powinnno polegać na ujęciach,kiedy ktoś budzi się rano z perfekcyjnym makijażem i fryzurą etc.Właśnie chcę poszukać informacji o tym,bo jeśli faktycznie Kirsten dała z siebie tyle do tej roli,to zmienię o niej zdanie .... : )

coffeelicious

http://www.hollywoodreporter.com/fash-track/twilight-kristen-stewart-breaking-da wn-257717

Czyli że nie, nie schudła ;) Ale komputerowcy odwalili kawał świetnej roboty! :D

ocenił(a) film na 3
Areliee

W takim razie nie zmieniam o niej zdania ;P
Artykuł ciekawy,właśnie czegoś takiego szukałam.
Wychodzi na to,że graficy komputerowi + wizażyści nieźle zadziałali,chociaż właściwie kirsten z natury ma w miarę szczupłą budowę.

tak dla ciekawości kilka printów z filmu... (przepraszam za jakość)
http://tinypic.com/view.php?pic=2d5do6&s=5

ocenił(a) film na 10
coffeelicious

mi film się bardzo podobał,a sceny z wychudzoną bellą były świetne,ogólnie film genialny :) byłam pewna że ona do filmu nie schudła,bo po pierwsze nie było czasu,a doprowadzenie się do takiego stanu jak w filmie trochę by jej to zajeło,a po drugie,poza planam na zdjęciach z robem wyglądała normalnie. pozatym termin premiery był wyznaoczony i nie zdążylaby schudnac w tak krotkim czasie,a pozniej prztyc zeby wygladala tak jak w ostatniej scenie filmu(juz jako wampir)

ocenił(a) film na 10
milena96

http://blacksky.pinger.p l (nie mogłam wstawić linku,dlatego jest spacja między p l) tutaj macie mój blog ze zdjęciami z filmu,jak ktoś jest ciekawy jak wyglądała.