6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324870
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Pomysł ciekawy, wręcz idealny, jak najbardziej czasowy, jednak gorzej z przedstawieniem, a więc z całą resztą. Spodziewałem się szybkiej akcji, dobrą gre aktorów... Zamiast tego zobaczyłem przydługawe dialogi, które niewiele wnosiły do filmu, drewnianą gre aktorską. Ciekawe czy polskie filmy już zawsze zostaną takie.

Daniello0590

Spokojnie... po fazie depresji zawsze prędzej czy później następuje ożywienie i rozkwit. Niezależnie od tego czy chodzi o gospodarkę, politykę czy kino... wszędzie jest tak samo.

ocenił(a) film na 10
Daniello0590

Drewniana gra aktorska? nie mam więcej pytań.

ocenił(a) film na 10
reliance

W życiu nie widziałam filmu i bohatera, który przekazuje tyle różnych emocji, popada w skrajności i robi to świetnie.
Nigdy w kinie nie czułam tyle rzeczy naraz - w jednym momencie uśmiech, a potem ciarki, łzy w oczach, nerwy, strach i w końcu ból, ten film ma boleć, "masz cierpieć".
No, ale gra rzeczywiście drewniana! ;)

ocenił(a) film na 8
Daniello0590

yyyy luudzie co wy piszecie.... "przydługawe dialogi"? "DREWNIANA GRA AKTORSKA"?? Jak dla mnie to były najmocniejsze punkty tego filmu. Dialogi i gra aktorska właśnie były świetne ze względu na naturalność.. jest to jeden z niewielu filmów gdzie nie czuje się, że wszyscy lecą wg scenariusza i niemal recytują bez zająknięcia każdą linijkę.. aktor grający głównego bohatera w pewnych momentach był wręcz przekapitalny.. wczuł się niesamowicie i jak dla mnie był po prostu wiarygodny... zresztą jak i cały film pod względem i aktorskim i dialogowym był WIARYGODNY

ocenił(a) film na 10
praet

Dokładnie! Drewniana gra to jest we wszystkich podrzędnych serialikach w TV.