Jak dla mnie jest to jedna z najlepszych polskich produkcji. Film oddaje tak niesamowite emocje, że człowiek przeżywa całym sobą. Polecam, polecam, polecam!
Nie było mnie kilka dni, bo byłem na premierze filmu "Popatrz na mnie", przy okazji bardzo polecam dla fanów trzydziestek, etiud, i ogólnie filmów festiwalowych. Ale jestem i wracam do dyskusji o "sali samobójców :D "... No i tak włączyłem byle jaki post (no i moja klątwa, że gdziekolwiek nie kliknę tam Dealric ^^) no i tu widzę " No ale do rzeczy : "I kolejne multikonto! [...]" hmm.. po czym to niby wywnioskowałeś? Ja już się spodziewam twojej odpowiedzi, ale mam nadzieję, że się mylę... No w takim razie, czekam na odpowiedź
Po 4 filmach zaznaczonych i wszystkich dzisiaj. Po tym, że to była jego pierwsza wypowiedź na fb. Po tym, że szczerze mówiąc mam cholerne wrażenie, że już praktycznie identyczne posty czytałem. No i brak argumentów:)
Nie wiem czy tego sie spodziewałeś, ale jakby nie patrzeć moge sie założyć, że gdyby nie Sala Samobójców to to konto by nie istniało:)
no i Hej Hej. hmm Popatrz na mnie jest oznaczone jako komedia romantyczna, jeśli tak to nie oglądam nie moje klimaty;d
No to tak... Te argumenty były bez sensu. Zaczynając od tego, że to - "Po tym, że to była jego pierwsza wypowiedź na fb." < nie jest prawdą, bo to była jej 2 wypowiedź. "moge sie założyć, że gdyby nie Sala Samobójców to to konto by nie istniało:)" - a to już zupełnie co innego, ja też zakładałem specjalnie konto po obejrzeniu tego filmu, ale okazało się, że już jedno kiedyś założyłem. A to, że ktoś zakłada konto na filmwebie, bo chce ocenić film, to raczej lepiej o filmie świadczy. No i ogólnie twój poprzedni post, to raczej nie na twój poziom. Sam piszesz, że nie lubisz jak ktoś tak maniakuje za tym filmem i źle komentuje ludzi, którym ten film się nie podobał i nagle wyskakujesz z komentarzem "Multikonto". Oskarżasz nie mając w ogóle dowodów. Chociaż opina tuv to jest słaba ogólnie. Gdyby na koniec swojego posta dodała "POZYTYW" to bym myślał, że to wpis z allegro :D. A co do "Popatrz na mnie" to nie jest to komedia romantyczna i nigdzie nie jest to napisane (no chyba, żeby jakiś totalny głąb to pisał), na filmwebie ogólnie jest mało o nim dodane (nawet zdjęcia nie ma). To raczej jest film obyczajowy (ja komedii romantycznych nie znoszę również). Jak chcesz o nim poczytać to wystarczy wpisać - "Popatrz na mnie Grażyna Szapołowska". Głównie są zdjęcia (mam nadzieję, że mnie tam nigdzie nie ma :O), ale opis też będzie.
Może i racja, choroba nie służy... No nic musze czytać co pisze.
Co do Popatrz to wyciągnąłem to z filmweba, zresztą na imdb tez jest jako komedia. Chyba, że są dwa popatrz na mnie i złe trafiłem... hmm ok chodziło o Polskie Popatrz z 2010 tak? To po prostu zł film spojrzałem.
Co do filmu to na obecną chwile pewnie nie obejrzy sie skoro z festiwalu to i czytać nie bede narazie, bo i tak o filmie pewnie zapomne do czasu, kiedy mógłbym go obejrzeć (skądś sie biorą dziesiątki filmów w planuje obejrzeć...).
A wracając do mojego komentarza to ponownie, pewnie masz racje. Po prostu naszło mnie takie nieodparte wrażenie, ale rzeczywiście głupio napisałem jak na brak dowodów.
Ciekawy motyw z allegro:P
Tu nie wiem Dealric czy się ze mną zgodzisz i nie wiem co uważasz o ludziach nietolerancyjnych, ale myślę, że śmiało mogę powiedzieć, że Brutal wygląda mia na prostaka. Poziom jego posta jest niski i wulgaryzmy tutaj to są niepotrzebne. I tu nie chodzi mi o to jak ocenił film. Po której jesteś teraz stronie ?
Szczerze to po tym poście poczułem potrzebe zgłoszenia własnego posta do moderacji i usuniecia... O ile mój post miły nie byl to nie wiem jak niektóre rzeczy można było w taki sposób zrozumieć...
A po stronie nie jestem żadnej dalej. Chce zostać po środku, dyskutować z tymi, którzy podają argumenty (tak fanami i antyfanami) i krytykować tych, którzy tego nie potrafią.
A co do tego kolegi napisałem już coś u niego w temacie, czego niestety nie zrozumiał;/
Nie usuwaj swojego posta. Lepiej zgłoś post Brutala - 2 zgłoszenia może coś dadzą ;)
No usunąć nie moge i tak. Moge zgłosić nadużycie tylko, czego nie zrobiłem bo brakło pomysłu na uzasadnienie.
Nie ma znaczenia 2 czy 1 trzeba poczekać na moderatora i tyle
Nie wiem, może.
A swoją drogą załamało mnie jak w innym temacie przeczytałem "dałam 10/10 bo w filmie homoseksualizm nie jest tematem tabu". I jak tu uznawać ocene na FW za choćby ociupine miarodajną...
myślę, że po pierwsze: to forum jest otwarte dla wszystkich, również i tych nie umiejących uzasadnić dlaczego coś lubią - a jest bardzo dużo takich osób na całym świecie (i na imdb też! - poczytaj tamte posty, bywają o wiele głupsze), po drugie: spokojnie Dealric, na post typu 'uwielbiam film bo w nim homosex nie jest tabu' zawsze prawem natury znajdzie się post typu 'ten film to dno o emopedale co ryczy co pięć minut'. Mówisz tu o ekstremach z lewa i z prawa. Ja jestem 'wyśrodkowana', ale ten film naprawdę mi się podobał. Zresztą uzasadniałam to kilkanaście razy w innych postach i już mi się nie chce:)
Ale ja nie twierdze, że wszyscy są tacy. Z wieloma osobami w tym z Tobą miałem okazje już normalnie o filmie porozmawiać, wymienić sie poglądami;)
A takich ludzi z tych ekstremów trzeba tepić, żeby nauczyli sie czegoś;)
hmm, od czegoś trzeba zacząć. a skoro ty stwierdzasz po tym, że oglądnięte zostały 3 bądź 4 filmy i są dwa posty, iż to jest jakieś MULTIKONTO to gratuluję. brak argumentów? a to, że oddaje emocje to nie agrument? wybacz, ale rozprawki tutaj pisać nie będę ;)