Film wspaniały, po prostu cudowny. Właśnie wróciłam z kina i jest pod wrażeniem.
Ale tylko ten koniec [UWAGA. TU JEST OPISANE ZAKOŃCZENIE FILMU]
Zastanawia mnie to że on najadł się tych tabletek i potem spotykał tych co się całują. On
zaczął potem się dławić, rzygać- nie wiem co to było. A potem jeszcze spotkał Sylwię i się
z nią całował. Allbo to jak w wodzie się całowali.. też bezsensu. Proszę o wytłmaczenie
Zdaje mi się, że po połknięciu tabletek zrozumiał że woli spotkać się z Sylvią i to jak tańczą to tylko jego wyobrażenie. Wkładał palce do gardła, żeby wywołać odruch wymiotny i zwrócić tabletki, czyli przeżyć.
A to całowanie w wodzie to niby taki cyber-sex O_O.
Mam nadzieję, że ktoś mnie poprze w moich opiniach :D
Wziął garść psychotropów, które zapił alokoholem. Czego innego spodziewać sie jak nie halucynacji? A rzygał, bo sie przestraszył tego co zrobił + naturalna wola przeżycia.
to żeby się upewnić, to jeszcze raz zapytam:
Ten pocałunek z Sylwią to wyobraźnia?
Tak, bo nigdy się nie spotkali. Sylvia wyszła z domu dopiero jak się dowiedziała, że Dominik nie żyje :D A tak po za tym. Jak ona mogła 3 lata siedzieć w pokoju ? :D
Masakra! Jak ona wybiegła już z tego pokoju i była na dworze, to ledwo co nogi stawiała. Chyba zapomniała jak się chodzi. Jedna z moich ulubionych scen, to jak on mówi do niej "Ja Ci pokazałem moją twrarz, to teraz Ty mi pokaż swoją'' oraz jak po tym pocałunku Aleksa z Dominkiem w szkole siedzieli w ławkach i się tak oblizywali do siebie ; ) Zajebisty film! wróciłam 1 h temu :D
(btw) Przez osoby, oceniające filmy w podobny sposób jak Ty, Filmweb niestety traci na wiarygodności...
wiarygodności? ''Oceniające filmy w podobny sposób jak Ty'' hmm... Tak oceniłam ten film, jak mi się podobał, a podobał mi się bardzo mocno i chce się tutaj podzielić tym z innymi ludźmi. Nie widze nic w tym żeby filmweb tracił na tym wiarygodność ;/
Miałem raczej na myśli filmy, które Ci się "nie podobały"...
Wystawienie 1/10 dla filmów typu: Absolwent, Amerykanin w Paryżu, Gorączka, Leon zawodowiec, Aż poleje się krew, Gladiator itd.
Każdy niech ocenia jak chce, ale według mnie tak właśnie wygląda definicja słowa "nieporozumienie".
niestety, wiele osób nie potrafi oceniać. co za idioci.. a oceny 2 3 4 5 6 7 8 i 9 to są o tak o, żeby były? trzeba brac wiele czynnikow pod uwage oceniajac filmy. a nie bo sie nie podobala fabula wiec 1 od razu... zal.
A ja się chcę przyczepić do jeszcze jednego. Sylwia 3 lata z pokoju nie wychodziła, zatem po wybiegnięciu na dwór mogła nawet umrzeć, przynajmniej zemdleć.
nie wychodziła z DOMU, a nie z pokoju . a poza tym jak ona szła.... jak dzikuska, ledwo stawiała nogi, zresztą już ktoś to napisał.
Po zabarykadowanych drzwiach od pokoju łatwo można domyślić sie, że nie wychodziła z niego, a nie ogółem z domu.
musiała wychodzić .... niby jak by jadła, korzystała z toalety, malowała włosy [nikt naturalnie nie ma różowych...] , chodziła na zakupy, i dużo innych rzeczy? no ale w sumie jak wyszła z pokoju to rodzice zdawali się być w szoku. Jakby ''nigdy'' jej nie widzieli.;x
Żeby chodzić na zakupy trzeba wyjść z domu.
Łazienke mogła mieć przyłączoną do pokoju. Malować włosy mogła wszedzie, wątpie by ją obchodziło ewentualne ochlapanie podłogi czy ścian farbą. A jedzenie mogła od rodziny dostawać.
Ewidentnie w filmie padło zdanie z ust Sylwii "nie wychodzę z DOMU trzy lata". Z pokoju to ona pewnie wychodziła bardzo rzadko po prostu.
nie powiedziałbym że zachowuje się normalnie po wybiegnięciu i nie powiedziałbym, że wiem jak się zachowuje osoba, która nie wychodziła z domu 3 lata, więc...
mysle, ze raczej z pokoju nie wychodzila- biorac pod uwage, ze byla w nim tak cholernie zabarykadowana, ze jak z niego wybiegla to najpierw odstawiala spod drzwi szafke telewizor i cos tam. chociaz kto wie. badz co badz ta scena jak sie caluja na dyskotece mnie zabila! i ta lza w oczach dominika! <3