6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324841
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Kiedy na DVD?

ocenił(a) film na 7

Witam. Orientuje się ktoś kiedy ten film wyjdzie na DVD? Byłem na nim w kinie i teraz chciałbym obejrzeć jeszcze raz, a na DVD jak nie było, tak nie ma.

ocenił(a) film na 10
lostek815

Czytałam, że DVD ma wyjść na jesień, pewnie będzie jakoś łączyć się z premierą "Yumy". Trzeba czekać aż ktoś życzliwy poda prawdziwego linka do filmu...Mnie dzisiaj ktoś powiedział o stronce files4you.org , tam niby miał być film, ale moim zdaniem to kolejna zmyłka...

ocenił(a) film na 10
kasia86_filmweb

z kolei ja słyszałam,że ma być na czerwiec już... ;) a soundtrack juz jest ;)

ocenił(a) film na 7
reliance

W każdym razie czemu tak długo trzeba czekać? Wydaje mi się, czy zagraniczne filmy szybciej wychodzą na DVD niż polskie?

lostek815

Odnoszę takie same wrażenie i mnie to wnerwia:/ Naprawdę nie chce tego "ściągać" z netu. Chcę zakupić DVD. Ale jesień?? To jak postawienie szklanki wódki przed alkoholikiem i czekanie, co będzie:/

innauschi

niestety.. musimy czekac na sierpien/wrzesien.. z resztą jeszcze mają dać znać, mam nadzieję, że wyjdzie trochę wcześniej niż na jesień :)

ocenił(a) film na 7
innauschi

Na necie też nie ma bo jak nie ma na DVD to nie ma DVDRip, a wersji CAM też nie ma bo widać w Polsce nikt się tym nie zajmuje.

lostek815

jakaś dziewczyna ma go już na kompie..

niemamczasu

Skąd o tym wiesz?

noname22

hmm.. pewna nie jestem, bo jej nie znam, gdzieś na stronie sali napisała :)) może robić ludzi w balona, też jest to możliwe :D