6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324841
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Online..

ocenił(a) film na 8

Wie ktoś może czy SS jest już gdzieś online??

Joasia_1996

niestety,chyba jeszcze nie T.T'

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Joasia_1996

po co kolejny raz zakładacie ten sam wątek?
filmu nie ma, niestety :<

niemamczasu

Ludzie po prostu chcą jeszcze raz go obejrzeć i pytają się z ciekawości ;]
Może nie długo będzie w końcu...^ ^' >.>'

Omen_Girl

też mam ochotę obojerzeć go kolejny raz, ale niestety na razie nie ma takiej szansy..
jest już kilka wątków na ten sam temat, wystarczy je poszukać i przeczytać :)

użytkownik usunięty
niemamczasu

Też mam ochotę zobaczyć Ten film po raz 3 ponieważ po prostu go uwielbiam. Szkoda że go jeszcze w necie, ale czekam na niego z niecierpliwością

ocenił(a) film na 5
Omen_Girl

I pytają głupio. Cam czy Ts już by były jakby miały być a dvdrip bedzie jak bedzie wersja dvd. Wiec skoro nie ma teraz to czekacie to wersji dvd, a jak jesteście takimi wielkimi fanami to kupujecie oryginał i zasilacie rynek;d

Dealric

do oryginału jeszcze daleko, więc ludzie pytają o film online, ale wkurza mnie to, że co chwila jest zakładany wątek na ten sam temat ;dd

ocenił(a) film na 5
niemamczasu

No to czytaj j/w Nie było dotąd wersji cam to już nie bedzie. A inna nie wyjdzie przed dvdkiem;]

Dealric

Heh, podobnie mi brat powiedział - z polskimi filmami tak jest, ze w necie pokaże się coś,dopiero jak wyjdzie dvd, chociażby ze względu na kiepski dźwięk , niestety. Napisałam maila to ITI, z prośbą,żeby trochę przyspieszyli te dvd i dodali, specjalnie dla (:>) mnie napisy po niemiecku. Jak międzynarodowo, to międzynarodowo:P

ocenił(a) film na 8
Joasia_1996

Nie sprawdzałem, ale może będzie ok jakością :) Zobacz na eKino.

JanuszQ

Hmm, chetnie zabule "nascie", albo i "dziescia" zlotych za ogladanie, jezeli bede miala pewnosc, ze to jest to, co naprawde chce zobaczyc.

ocenił(a) film na 7
innauschi

Ja tak samo tylko czekam, aż w końcu będzie sierpień.