cześć Wszystkim:) mam taką ogromną prośbę... może ktoś dać mi link do sali samobójców żebym mógł sobie wkońcu obejrzeć... Bardzo Dzięuję:) Pozdrowienia
chyba raczej nie obejrzysz. jeszcze w necie nie ma sali ani nigdzie. tylko kino jest -.- Ja już byłam ale chcę jeszcze raaaaz! :D
zapier.da.laj do kina a nie na bezczela z neta nowy film. polskie dobre kino sie wspiera
jest na youtubie ale kinowka i lepiej idź do kina .. ;P ja obejrzalam ten na youtubie, ale jakbym nie byla w kinie, to momentami nie wiedzialabym o co chodzi .. i trzeba nadstawiać uszu, bo czasami niewyraźnie słychać. Tę kinówke polecam tym, ktorzy na filmie byli w kinie, a czują niedosyt i chcą obejrzeć jeszcze raz,zanim pojawi się DVD. Pozdrawiam! ;)
Kto miał zobaczyć ten film na necie, to już go widział, bo parę razy były podawane linki ;)
Niestety ludzie nie są w stanie pomyśleć i zauważyć 10 takich samych kolejnych tematów;P
Po co skoro można nowy założyć i nic nie robić.
może komuś bardzo zależy, a nie ma czasu przeszukiwać forum, które zawiera 1028 tematów ;)
Co 4 temat to pytanie kiedy bedzie online. To jest kwestia 30sec, które ma skoro ma czas pisać posta.
Kwestia tego, że niektórzy są chyba zbyt ułomni by najpierw sprawdzić coś, a potem głupie pytania zadawać...
czyż to nie jest dziwne, że jak zwykle się z Tobą zgadzam.
Odpowiedź brzmi: NIE :D
Tragedia z ludźmi, bilet z Orange po 10zł za osobę wychodzi. Fantastyczny polski film, zamiast wspierać naszych to na necie kurna będzie oglądać :/
i tak na necie nie ma więc sobie nie obejrzy, ale radzę jednak iść do kina.. :) ja nie żałuje wydanych pieniędzy na ten film i jest ok :D
już nawet nie ma tej kinówki. usunęli.
u mnie od dzisiaj leci w kinie, ale juz sie ogladałam kilka razy, więc narazie nie potrzebuję.; D poczekam na DVD. ;P
Ja też poczekam na DVD, ale gdyby szło obejrzec sale w necie (w dobrej jakości) , to nie było by źle :D
Boli mnie to że ludzie nie chodzą do kina. W kinie jest nieziemski klimat, a dzięki ciemnościom nie dostrzegamy obecności innych osób na sali ( no chyba że to jest wypad do kina organizowany przez szkolę lub zakład pracy). Ludzie!!! bilety nie są aż tak drogie. Warto wydać te 20PLN. Nie ukrywam że tez oglądam filmy w internecie ale tylko takie które nie są dostępne w Polsce, a tak właściwie nie lubię okradać i tak już biednego przemysłu filmowego w naszym kraju. W sumie są tez jeszcze wypożyczalnie DVD, i też nie są drogie (u mnie przykładowo wypożyczenie filmu na dobę to kosz bagatela 6PLN, no 8PLN jak film jest nowy) Pozdrowienia dla ludzi chodzących do kina i tych co filmy wypożyczają :)