Sara

1997
6,7 113 tys. ocen
6,7 10 1 112897
5,0 22 krytyków
Sara
powrót do forum filmu Sara

kto będzie oglądał Sarę niech się wpiszę ? Ja będę oglądać bo mam dość powtórek kabaretu, i będę oglądać ze względu na Lindę, Włodarczyk ,Pazurę, ś.p Perepeczkę którego uwielbiałam.

kinomanka_13

też zamierzam obejrzeć dzisiaj na polsacie ten film :)

ocenił(a) film na 8
kinomanka_13

Lipa że leci o tej samej godzinie co P.S.Kocham Cię na TVN l;D

ocenił(a) film na 6
jazdowicz2666

No właśnie dziś o ok 20-ej można wybierać spośród kilku filmów na różnych stacjach...

ocenił(a) film na 6
kinomanka_13

Ja być może też, ale oglądałem już ten film parę ładnych razy...

ocenił(a) film na 9
SzymonS1

ja też go oglądałam parę razy kiedyś miałam to na płycie, ale mi rodzice kazali zniszczyć ten film bo go oglądałam godzinami, ale w telewizji mogę oglądać, wolę to obejrzeć niż te ciągłe kabarety puszczane na TVP2. Chyba że będzie coś innego to coś innego obejrzę.

ocenił(a) film na 6
kinomanka_13

Chyba jedyny polski film gangsterski (przynajmniej połowicznie)...

ocenił(a) film na 10
kinomanka_13

Ja pierwszy raz zamierzam obejrzeć :D

ocenił(a) film na 4
kinomanka_13

Obejrze bo kupe lat tego nie widziałem,i już zapomniałem.Włodarczyk mi tylko utkwiła w pamięci,no bo przecież nie ten drewniany Linda.A i Pazura jeszcze ze zgrzyweczką,popitala ten czas

Matiasparviere70

BURAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 6
brandi60

Bo ?

ocenił(a) film na 8
kinomanka_13

Warto zobaczyć jeszcze raz młoda Włodarczyk ;p nie to co teraz sama tapeta i spalona cera

ocenił(a) film na 7
kinomanka_13

ja oglądam !!! Linda jest super, aktor BĄBA, sw Perepeczko tez !!! (Panie swiec nad jego duszą [*]) <3333333333

ocenił(a) film na 9
radomir_niewiadomski

nie przepadałam za Lindą, ale tu zagrał zajebiście i teraz go lubię. Pazura też super zagrał ale i tak dla mnie będzie Czarkiem z 13 posterunku.