Sarah Jessica Parker jest dla mnie poprostu aseksualna, starość nie służy urodzie jej twarzy bo figurkę ma niezłą
No i co z tego - wygląd jest niczym w porównaniu z umiejętnością stworzenia
ciekawej postaci - nie każdego Bozia musiała obdarzyć nie wiadomo jakim
wyglądem...
Rozumiem cie ;] wielu ludzi mowi ze sarah jest nie ładna ... ale mi sie strasznie podoba i ma to cos w sobie ... stworzyła wspaniałą postac carrie ;)
Carrie jest super!!!!!! tylko jak tak na nią czasem patrzę to się zastanawiam na co ten Big tak leci :P
Carrie stała się pewnym symbolem dla kobiet. Cieszę się, że nie jest jakąś sylikonową lalunią. Upływ czasu jest nieubłagalny, ale taka Carrie jest bardziej wiarygodna i więcej kobiet może się z nią utożsamiać. Uroda to nie wszystko.
do tego pani Parker ma zajebisty styl, dba o siebie i na kobiete przed 50stka trzyma sie swietnie! ze poprostu ma ksztalt twarzy taki jaki ma nie swiadczy o tym, ze jest zla aktorka lub zlym czlowiekiem! ale cuz, nie zmieni sie prostactwa czlowieka, zawsza znajdzie sie ktos, kto musi pisac i mowic odwrotnie by byc w centrum uwagi
sarah ma niestety swoj wiek to chyba normalne ze wyglada staro...
powiedz mi kto nie wyglada? sa jakies starsze kobiety ladne bez zmarszczek z piekna skora, znajdzie sie takich gastka glownie dzieki operacjom i liftingom (czy jak to sie pisze).
mlodym osoba z reguly starsi sie nie podobaja i sa nieatrakcyjni
zgadzam się z deva dobrze ze nie jest jakas zniewalajaco piekna dzieki temu jest bardziej realna i wiecej kobiet moze sie z nia utożsamiać poza tym z pewnością nadrabia stylem ;) bardzo lubie carrie jednak sadze ze jedna z najbardziej barwnych postaci w filmie jest oczywiscie samantha ^^ ze swoimi tekstami i przygodami dodaje filmu humoru