dlaczego ten film ma średnią 8,0 podczas gdy Lot nad kukułczym gniazdem czy zielona mila mają
mniej i są wyżej w rankingu ? dziwnie zestrojona lista a film tak jak Nie ma mocnych i dalsza część
sagi nudy , nudy , nudy....
Powtarzane co roku Kogel mogel , sami swoi , seksmisja , wesele czy etc. skłaniają mnie do
melancholii nad polskimi produkcjami i programem telewizyjnym....
Bo tamte filmy mają więcej głosów, a oni to liczą na podstawie wzoru, gdzie jednym z czynników jest ilość oddanych głosów.
Chyba się Panu coś pomyliło , bo nic takiego nie napisałam ...
Fakt ,byłam tu nowa i nie wiedziałam ,że wszystko zależy również od głosów jak i oceny użytkowników , o czym zostałam poinformowana jak Pan zauważył ( choć wydaję mi się ,że nie był Pan na tyle kompetentny ) w komentarzu wyżej od Non.
Ma Pan parcie na szkło ? Czy to może syndrom zawiedzionego optymizmu każe Panu pisać obraźliwe komentarze pod moim adresem wynikające z mojej niewiedzy ? Niewiedza jest błogosławieństwem , tak było napisane w Biblii ....więc na przyszłość jeżeli Szanowny Pan będzie miał jakieś konstruktywne zdanie lub krytykę na mój temat to proszę śmiało pisać , tutaj wykazał się Pan jedynie brakiem kultury i wybujałą bajeczką mojego rzekomego zaprzeczenia ,że " Polacy to idioci " ....
Naprawdę żałosne :)
Życzę miłego dnia i Wesołych Świąt :)
Bo na pewno czytać Pana wypocin i psuć sobie wcześniej atmosfery Świąt nie zamierzam ;D