Sekstaśma

Sex Tape
2014
5,4 77 tys. ocen
5,4 10 1 76620
3,8 15 krytyków
Sekstaśma
powrót do forum filmu Sekstaśma

film był spoko, ja osobiście filmy, zwłaszcza komediowe oglądam dla przyjemności, żeby się
zrelaksować na przykład. Nie jestem krytykiem, dlatego moja ocena ogranicza się do PODOBA MI
SIĘ lub NIE PODOBA MI SIĘ.

Jeśli chodzi o komedie to mam na tyle duże poczucie humory (oraz ciekawy zawód na codzień), że
raczej nie ma dla mnie filmu, który by mi się nie podobał. Nie inaczej w przypadku tej produkcji.
Obsada spoko, film spoko, nudny nie był, jest git :)

A jak ktoś wchodzi na filmweb tylko po to by wygłaszać mądrości to niech s pierdala :)

Naprawdę, nikt mnie nie obrazi hasłami "masz chujowy gust" itd, itp. Nie podobało się? trudno, ale
po co wylewać frustrację i psuć humor innym?

Pozdrawiam całą zakompleksioną cebulandię, a wszystkim, którzy w smutnej, szarej Polsce widzą
pozytywy - pragnę przybić piątkę - widocznie nie jestem sam!

użytkownik usunięty
avenger1987

piąteczka! ;)

ocenił(a) film na 5
avenger1987

ja tam w sumie też nie mam jakichś wielkich zastrzeżeń do niego... postawiłam 5, bo w moich oczach nie zasłużył na nic więcej, ale jednocześnie zaspokoił moje oczekiwania: chciałam obejrzeć po dłuższym czasie lekki film, przy którym nie będę musiała w ogóle myśleć i takowy otrzymałam :D jeszcze się roześmiałam na głos w paru miejscach i to najważniejsze... jak ktoś chce oglądać ambitniejsze produkcje, to proszę bardzo (sama w takich na co dzień gustuję), ale są takie wieczory, gdzie człowieka boli głowa i ostatnią rzeczą, na jaką ma ochotę to skupienie się na filmie

ocenił(a) film na 3
avenger1987

nie wystarczyłoby napisać, że podobał Ci się i masz gdzieś opinię innych na ten temat? :)

ocenił(a) film na 7
avenger1987

piąteczka

Lece zobaczyć ten film :)