Też większość myślała, że Jason na coś choruje, ale on jeszcze przed premierą filmu wyjaśnił, że to jego nowy image, specjalnie do roli w "Sekstaśmie" :)
Czytałam, że mówił w jakimś wywiadzie, iż ta cała drastyczna przemiana na potrzeby filmu, bo chciał lepiej wyglądać nago ;) :D
pytanie po co odchudzanie
Oczywsitym faktem jest że mężczyzna musi mieć paśibrzuch
czy to od piwa czy od jedzenia ale daszek musi być.
Precz z Chodakowską etc
nie dajmy się ludzie ogłupić
A ja uważam, że wcale niepowiedziane, że facet musi być gruby, spasiony, itp.
Nie twierdzę, że większa waga to rodzaj zaniedbania, ale mężczyzna też może fajnie i pociągająco wyglądać... A nawet wypadałoby, aby tak było! :)
Mięśnie, klata, wysportowany brzuch... To nic złego! A czasami fajniej to wygląda, niż "spasiony" brzuch ;)
W mojej ocenie trzymanie się sztywno pryzmatów smukłej sylwetki nie jest w moim życiu standardem i raczej nie będzie z uwagi na to że od lat w mojej rodzinie dbano o rozwój intelektu niż mięśni . I za cholerę zrozumieć nie potrafię dlaczego ludzie otaczają się taką filozofią odchudzania .
Mam rozumieć że lekko gruby facet to przejaw zaniedbania z jego strony??
Rozumiem, że tak myślisz i szanuję Twój sposób postrzegania :)
Jednakże, gdzie ja napisałam, że lekko gruby facet to przejaw zaniedbania??
Właśnie napisałam, że (cytuję) "Nie twierdzę, że większa waga to rodzaj zaniedbania" - tylko uważam (to również dałam do zrozumienia), że smukła, muskularna sylwetka u mężczyzny fajnie wygląda, no i, że to nic złego, jak facet dba o siebie ;)