Sekstaśma

Sex Tape
2014
5,4 77 tys. ocen
5,4 10 1 76620
3,8 15 krytyków
Sekstaśma
powrót do forum filmu Sekstaśma

Najpierw chciałem iść na ten film, a potem czytając opinie (na imdb) już mniej, ale jednak
postanowiłem się wybrać z dziewczyną i nie żałuję. Typowo amerykański humor, jest kilka scen
naprawdę zabawnych :) Były 2 momenty, w których trochę było nudno, ale generalnie całość
oceniam na 7/10.
Rzadko piszę opinie na filmwebie, ale po kilkunastu już opiniach negatywnych chciałem napisać
coś pozytywnego o "Sekstaśmie".

Ciekawi mnie jedna rzecz. Jest to produkcja Columbia Pictures, czyli Sony, a w filmie były w 99%
same produkty Apple (iPady - głównie, iPhone'y, Macbooki itd...), które były wychwalane przez
aktorów, że sprzęt ma świetny aparat, jest wytrzymały (po wylocie z pierwszego piętra na beton) itd.,
Jabłuszka były widoczne na każdym kroku, a iPad grał pierwszą rolę ;)

A, jeszcze jedno. Jak lubisz filmy typu "Bad teacher" i ogólnie filmy z Diaz to się nie zawiedziesz!

bar_trek

Nie wiem jak wy,ale ja przyszedłem do kina tylko dla Jasona Segel'a

ocenił(a) film na 8
awesomeone1

Jason to bardzo fajny aktor, oglądałam z nim parę filmów, ale do kina dzisiaj idę ze względu na Cameron. ;) ;)

ocenił(a) film na 6
Julie94

ja zawsze chodze na komedie z cameron diaz

ocenił(a) film na 8
karbaro

No to tak jak ja. :) Cameron to jedna z moich ulubionych aktorek. :) Też zawsze jestem w kinie, gdy wychodzą z nią jakieś nowości. Mam też całkiem sporą kolekcję DVD z jej filmami i czasami lubię sobie włączyć.

ocenił(a) film na 6
Julie94

ja mam czterech ulubionych aktorów Mark Wahlberg , Dwayne Johnson , Cameron diaz i kajol ( kajol występuje w filmach bollywood ) POZDRAWIAM

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem