Sekstaśma

Sex Tape
2014
5,4 77 tys. ocen
5,4 10 1 76620
3,8 15 krytyków
Sekstaśma
powrót do forum filmu Sekstaśma

horror

ocenił(a) film na 1

Daje 2, bo Cameron Diaz jest wciąż superlaską. Film to jedna wielka durna reklama ipadów, w pierwszych minutach zostaje sie nakarmionym informacja o tym jak zajebista rozdzielczosc maja, jak sa wytrzymale i jak cudowny jest aparat. Nie ma tu żadnych dowcipów (odniesienia do popkultury to nie dowcipy ani żarty). Film ewidentnie celuje w ludzi o poziomie inteligencji mniejszym niż przeciętny. Gra aktorska była straszna, Jason Segel ktorego jestesmy zmuszeni ogladac praktycznie cały film wyglada jak ktoś próbujący udawać człowieka, ale nie winiłbym za to zbytnio aktorów, z gównianym scenariuszem nawet gdyby tu wpakować Ala Pacino i Marlona Brando film byłby nie do uratowania. Na domiar złego był to najmniej seksowny film o seksie jaki byłem zmuszony ogladnac.
In three words - garbage, shit, trash

ocenił(a) film na 3
Loisik

Muszę się niestety zgodzić z przedmówcą. Nie oczekiwałam ambitnego humoru, ale to co zobaczyłam na ekranie było obrazą dla mojej inteligencji. Można smiało powiedzieć, że najlepsze sceny zostały wykorzystane w trailerze, cała reszta to była po prostu żenada. Pomiedzy żenujące żarty wpleciono banalne przydługie dialogi traktujące o trudnosciach w związku etc. Reklamę Ipada nawet szkoda komentować... najbardziej zasmuciła mnie scena kiedy po wyrzuceniu Ipada przez okno, nastepuje moment kiedy Jay go podnosi i stwierdza jaki to ten Ipad wytrzymaly...no ręce opadają. Wszystko strasznie naciągane i wymuszone, a dla mnie komedia ma nie męczyć, a smieszyć! Pomysł na komedie nie był zły, ale z realizacją już im nie poszło, a szkoda.
Jesli mam wymienić co mi się w filmie podobało, to bez wahania powiem, że Cameron Diaz. Mimo upływu lat wygląda nadal rewelacyjnie i ma swietne ciało, a no i gust muzyczny szefa sprawił, że się usmiechnełam:)