6,0 21 tys. ocen
6,0 10 1 20739
3,9 10 krytyków
Serena
powrót do forum filmu Serena

Typ

ocenił(a) film na 7

Czy Szanowna Redakcja może podać info, czy premiera tegoż arcydzieła (? ) się już odbyła?
Żałosne to wszystko.

ocenił(a) film na 7
jack17

Daty premier zostały podane dopiero 21.07 - może jednak ta Redakcja nie jest tak żałosna jak autor postu :
Wielka Brytania - 19 września 2014
Australia - 25 września 2014
Nowa Zelandia - 09 października 2014
Włochy - 30 listopada 2014
USA - 2014
Francja - 24 grudnia 2014
Holandia - 05 lutego 2015
Niemcy - 04 września 2014
Finlandia - 26 września 2014

ocenił(a) film na 7
mariuszj1939

Gdy pisałem powyższy post to na łamach Filmwebu widniała informacja, że premiera już się odbyła. Wcześniej podawane były różne daty tejże premiery. Film powstał w 2012r., a nadal go nie ma w obiegu.
P.S.
Nie napisałem, że Redakcja jest żałosna. Radzę pouczyć się, chociaż troszeczkę, podstaw logiki (polecam Kotarbińskiego). Taka edukacja nie boli.
P.S.2
Proszę jeszcze o podanie dat premier w Korei Północnej, Papui-Nowej Gwinei, Polsce i Albanii. Z góry dziękuję.

jack17

Ten film prędzej pokażą w Korei Północnej niż w Polsce. :D A co do tego że został zrobiony w 2012 roku. Czy to prawda? Czytałem gdzieś że Jennifer skończyła zdj. do tego filmu w połowie 2013. Nie mogliby go skończyć w 2012 skoro w 2013 nadal kręcili.

ocenił(a) film na 7
jack17

Radzę dobierać słowa - "żałosne to wszystko" napisałeś na forum filmweb'u czyli kogo to dotyczy "zielonych ludzików na Krymie" ?
Jeśli znajdę datę premiery np. na Seszelach to oczywiście podam (cytowałem różne daty pokazując jak duża jest rozbieżność terminów premier na świecie).

ocenił(a) film na 7
mariuszj1939

Nie napisałem nic niestosownego. Byłełm i jestem zniesmaczony kłamstwami pojawiającymi się na różnych łamach ( tutaj też ) na temat premiery Sereny. Bardzo cenię i lubię Jennifer, lecz uważam, że się stacza ( komercja ) X- meny i Igrzyska to bajeczki .J.L. ma potencjał na aktorkę dramatyczną i komediową. Do szpiku kości, The Poker House, Na końcu ulicy, Poradnik..., to Jej wspaniałe role.
Serena to film - enigma i po prostu jestem go ciekaw.
P.S.1.
Jeśli Kotarbiński jest za cieżki to polecam Sienkiewicza, Kalego, Stasia i odwieczny dylemat - kto ma rację? Ja uważam, że krówka.
P.S.2
Jak będziesz znał datę i godzinę premiery w Kutnie to podaj.

ocenił(a) film na 7
jack17

Stacza się? Nie sądzę -gra różne role a to że cześć z nich to komercja czy to jest zarzut? Klamstwami - czlowieku przecież to redaguja zwykli ludzie i nie każdy jest nieomylny a propozycje czytelnicze proponuję podawać na innych forach.