Siódmy syn

Seventh Son
2014
5,6 51 tys. ocen
5,6 10 1 50526
4,1 15 krytyków
Siódmy syn
powrót do forum filmu Siódmy syn

https://www.youtube.com/watch?v=dMGiuIYxaA8&feature=youtu.be
Wspaniały:)

kamilxxx09

Wspaniały dla nastolatków i fanów dziecięcych filmów fantasy, czyli dużo, dużo i jeszcze więcej akcji!

Kofwit

Ksiażki czytałeś? Pewnie nie.

kamilxxx09

Bo w Holyłudzie się fabuły książek trzymają! Buhahahah! Nie kompromituj się chłopcze.

Kofwit

Nie musza.

kamilxxx09

To co ci za różnica jaką książkę ekranizują jak i tak film prócz imion bohaterów nie ma nic wspólnego z jej treścią?

Kofwit

I co z tego? To nie znaczy, ze film będzie słaby. Póki co zapowiada sie porządny film fantasy. A to że jest inny niż ksiazka ja osobiście przezyje. Lubię tę serię, nawet bardzo, ale film na podstawie pierszego tomu i zgodny z nim by nie przeszedł, bo w 1 tomie niewiele sie dzieje.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Plus kilka zdjęć.
Zapowiada się naprawdę nieźle, choć z książką ma niewiele wspólnego.

http://collider.com/seventh-son-trailer-poster/

kamilxxx09

Bardzo dobry zwiastun,super potwory,ciekaw jestem kim jest ten czteroręki.

thorin3

No w ksiażce takich czterorekich czy jaszczurów nie było, ale trzeba się pogodzić, ze film to coś bardzo odrebnego a jedynie główny motyw z ksiazki i postaci będa podobne. Nie dziwię się, bo raczej kolejne cześci nie powstaną, dlatego rezyser poszedł na całośc, by zrobić widowisko.

kamilxxx09

Dokładnie,mi się wydaje że to czy powstanie kolejna część zależy od zarobków

thorin3

Na pewno. Zawsze zalezy. Tak było z Narnia, tak było ze Złotym kompasem, tak było z piratami - ze wszystkim tak jest. Tylko ze Kroniki Wardstone nie mają az tylu fanów na swiecie i watpie, zeby ten film przyniósł jakieś zyski. Może co najwyżej pokryje koszty produkcji. A szkoda, bo film zapowiada sie dobrze. Wszystko niestety zalezy od popularności. Przykładem jest przeciętny Zmierzch, który jako 4 ksiażki zdobył sobie duza popularność dlatego też dużo zarobił jako filmy.

kamilxxx09

Racja.

kamilxxx09

Zapowiada się ciekawie.