Siódmy syn

Seventh Son
2014
5,6 51 tys. ocen
5,6 10 1 50526
4,1 15 krytyków
Siódmy syn
powrót do forum filmu Siódmy syn

Kukać na:
http://i.imgur.com/KB1nk.jpg
http://i.imgur.com/wJyHF.jpg

:)

finka1987

Nie jestem pewna, co myśleć o J. Moore jako Mateczce Malkin, ale J. Bridges wygląda na tym zdjęciu dokładnie tak, jak sobie wyobrażałam starego Gregory'ego ;)

finka1987

Samo patrzenie na te 2 nieszczęsne zdjęcia zadaje mi cierpienie. Dlaczego Gregory trzyma laskę w prawej dłoni? Co z jego butami? A ta laska? Powinna być zrobiona z samej jarzębiny, jedynie z wysuwanym srebrnym ostrzem. 30-letniego Thomasa chyba nie trzeba komentować. No i jest jeszcze Mateczka Malkin, która powinna być pomarszczoną siwą staruchą...
Smutno mi :(

mary925

Mi także :C ale zobaczymy co z tego wyjdzie...

ocenił(a) film na 5
mary925

Popieram, Moore w ogóle nie pasuje mi do roli mateczki-powinna być obrzydliwa.Tymczasem widać ,,zrobioną',zadbaną czterdziestkę''. Czuję,że to będzie rozczarowanie..

exotyczna

Nie płaczmy na zapas. Czekajmy na kolejne tomy Kronik. Jestem Grimalkin i Krew Starzacharza.
Skąd wiem? Fanpage na facebooku :D

mary925

Moim zdaniem film może być interesujący dla osób które książek nie znają. Fani i tak pójdą a ci którzy książek nie czytali chętniej popatrzą przy 30 letniego przystojniaka niż 13-latka

julcia2805

Pewnie tak, filmy będzie interesującym dla osób, które nie znają Kronik, ale myślę, że adaptacje powinno robić się raczej z myślą o ludziach, którzy mieli do czynienia z książką. Nadawanie jej nowego życia, tworzenia obcego tworu bez mocnego powiązania z pierwowzorem jest właśnie tego zaprzeczeniem. Wygląda na to, że twórcom zależy wyłącznie na dobrym zarobku.

finka1987

Coś Mi tak nie pasuje... Np. Mateczka Malkin... Niee...Ale ciekawe co z tego wyjdzie. Mam nadzieję, że im to wyjdzie, bo jak nie, to się chyba załamię. Cieszę się, że główną rolę zagra Ben Barnes. Osobiście bardzo Go lubię. :)

eliza5514s

Brawo dla ciebie, że lubisz go osobiście. Chyba trudno jest kogoś lubić nie osobiście.