Siedem dusz

Seven Pounds
2008
7,9 491 tys. ocen
7,9 10 1 490973
6,3 38 krytyków
Siedem dusz
powrót do forum filmu Siedem dusz

Przepiękny

ocenił(a) film na 8

Coś niesamowitego. Początek rzeczywiście nudny, ale potem... końcówka wbija w fotel! ryczeć można po nim pół dnia. Nie będę się rozpisywać, bo tego się nawet nie da opisać słowami. Trzeba zobaczyć. 9/10, ale mogłoby być to nawet 10

ocenił(a) film na 10
googaify

od dziecka nie płakałem przy filmie.
cudowny.

smiertelny

Zgadzam się. Mi najbardziej się podobało, kiedy ona była w szpitalu, i rozmawiali przez telefon. To było takie piekne...

ocenił(a) film na 9
TheFarfocel

Film toczy się w wolnym tempie ale ja osobiście się nie nudziłem. Zdecydowanie końcówka wgniata w fotel i płakać się chce, rzadko mi się to zdarza ale uroniłem kilka łez. Według mnie świetnie zagrana rola przez Willa Smitha. Dodam tylko jeszcze, że jak widzę temat na forum typu "1/10 co za gniot" albo "dno" to krew mnie zalewa. Czy ludzie którzy takie rzeczy piszą oglądali kiedyś film z kategorii dramatu. Nie wiem tego, może jak widzą napis dramat to się spodziewają łamania kości w stylu Segala. Doprawdy drażni mnie to strasznie no ale cóż sh*t happens.

ocenił(a) film na 10
googaify

Przyznam sie iz na samym poczatku zasypialam:)
Zwrot akcji powalajacy.
10:)!

ocenił(a) film na 8
agata220689

ostatnio oglądałam ponownie. I muszę napisać raz jeszcze. Koniec wgniata w fotel! Takiego zaskoczenia jeszcze chyba w żadnym filmie obojętnie jakiego gatunku nigdy nie widziałam...

googaify

Zgadzam się z Wami wszystkimi!!! Do momentu w wannie walczyłem, żeby nie wylać łez, ale ta scena właśnie powaliła mnie. Ode mnie 10. Całość arcygenialna! ;]

ocenił(a) film na 9
googaify

Dokładnie.

ocenił(a) film na 9
ZupkaChinska

no nie żartujcie, koniec w tym filmie był jednym z najbardziej przewidywalnych jakie widziałam,
mimo to 10 zasłużone! genialny smith

ocenił(a) film na 8
alexxandra

ten film pozostaje w pamięci... na dłuuuugggoooooooooooo