6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

9/10

ocenił(a) film na 10

Może i nie typowy horror ale z pewnością kino świetne !!! Byłem w kinie i film bardzo mi się spodobał.

ocenił(a) film na 9
wojtas125

mamy tu przyklad czlowieka, ktory (jak wnioskuje) w gre nie gral i mu film sie podobal:) wiec nie ejst to ewidentnie jak niektorzy pisza film niezrozumialy blablablablabla i kiepski:D:D:D - komentarz do tych ktorzy wpadaja i uparcie twierdza ze film to gniot i w ogole bez grania nie mozna na to parzec:) hyh ..,..amen

ocenił(a) film na 8
PONCZO

W filmie niemal wszystko jest wyłożone jak na talerzu. Nie rozumiem komentarzy, które okreslają film jako niezrozumiały.
Byłem na filmie z moją dziewczyną, która też się SH nie interesuje, ale film wg. niej jest bardzo dobrą produkcją.

mirrored

Bo wiesz...całe rzesze ludzi widziało wersję z brakującymi ok. 30. minutami. :P Kinówki rulez! :D

A co do tych, którzy byli w kinie i też im się nie spodobało.. no cóż... zastanawiam się co IM sie w takim razie podoba :|

Mithrill

czyli co, te wersje nie kinowe maja jakas ucieta fabułe? :) ciekawi mnie to bo zamierzam film ściągnąc

Willow_2

No baa... brakuje albo 30 min. końcówki, albo kilkunastu minut na początku. Są też wersje lączone - brakujący kawałek "dograny" jest z jakiejś kiepskiej kinówki. W sumie jak zapada "ciemność" to kompletnie nic nie widać.. nawet płomienia zapalniczki :D
Lepiej sobie darować i poczekac na dvd-ripa (po 22 sierpnia).

ocenił(a) film na 7
Mithrill

Mój kumpel dorwał skądś jednogodzinną(!) wersję. LOL.

Mithrill

no to faktycznie, bez sensu ogladac, taki syf, poczekam na wlasciwa wersje :) thx

ocenił(a) film na 10
Willow_2

Nie zasilać piractwa tylko pójść do sklepu i kupić! Nie no, ok rozumiem, że filmy są potwornie drogie, zresztą tak samo jak muzyka, ale właśnie się zastanawiam czy aby nie lepiej kupić to na DVD. W końcu jakość jest nieporównywalnie lepsza no i może rzucą jakieś dodatki. Ciekawe ile będzie kosztować? Monolith chyba nie ma bardzo wygórowanych cen w przeciwieństwie do choćby Warnera gdzie byle szmira kosztuje 70zł.

ocenił(a) film na 10
Beechbone

No napewno lepiej kupić dvd, ja akurat jestem na etapie planowania zakupu "SH".

ocenił(a) film na 7
wojtas125

Byłem dzisiaj na SH w kinie i rzeczywiście film jest świetny. Dla mnie 9/10.