6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

Jeśli macie zamiar zostawiać po kilka postów dziennie pisząc jaki to SILENT jest do dupy itp to odpuście sobie. Każdy z nas (fanów filmu i gry) jest w stanie zrozumieć, że film wam się nie podobał. Okay ! Mówimy okay i nic pozatym... Każdy ma inny gust i np. TOBIE podoba się EGZORCYSTA , a mi SILENT HILL... Z tym tylko wyjątkiem, że prawdopodobnie film Ci się nie podoba bo jak kto ktoś stwierdził film nie ma sensu i powstał sobie tylko tak, żeby być... Nie... NIestety (dla antyfanów) nie... Wystarczy wpisać w GOOGLE "SILENT HILL" ,a wyszukiwarka znajdzie kilka stron na, których będzie wyjaśnienie wszelakich niejasności co do filmu i gwarantuje, że jak nabędziesz odpowiednią wiedzę (jaką to mają min. fani gry) i obejżysz jeszcze raz owy film to twój pogląd na jego temat trochę się zmieni... A pozatym... Pisząc, że np. EGZORCYSTA to dobry horror-) nie przeczę bo też tak myślę... Ale SILENT HILL to pewnego rodzaju alternatywa, która pozwala Ci obejrzeć film o innym nie oklepanym HOLLYWOODzkim schemacie... Zauważ, że podobieństwa do SILENT HILLa w wielu filmach się nie doszukasz, co jest nieco odwrotną sytuacją jeśli chodzi o EGZORCYSTE... No to tyle... Wydaje mi się, że fani SILENT HILLa akceptują to, że komuś się nie podoba film... Jednak kiedy jeździcie po filmie... Wtedy pewnie zaczną się wyzwiska itp

ocenił(a) film na 10
michaki999

Mogę zrozumieć, że komuś się film nie podoba, ale jak już zaczyna wymyślać durne komentarze i jeszcze uparcie ich broni to nerwy mi puszczają...

michaki999

a ja moge zrozumiec ze film sie komus podobał.
mi podobał sie w niektórych momentach:syreny,piramidogłowy ,retrospekcje alisy i zemsta.
ale było wiele rzeczy które schrzaniły film i mam prawo wyrazac swoje zażenowanie.mimo to chciałbym doczekac się kontynuacji i zobaczyc wierne odzwierciedlenie fabuły silent hill 2.