6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

GNIOT

ocenił(a) film na 1

Najwiekszy gniot roku 2006 BEZNADZIEJA! nie polecam ocena 1 szkoda ze nie mozna dawac ujemnych bo by mial -10 ;/ spalem w kinie. szedlem na film z dziewczyna a tak naprawde bylem tylko w kinie =]

shadyy_2

To o tobie: http://www.filmweb.pl/zagadka,temat,Topic,id=466997 [www.filmweb.pl/zagadka,...]

ocenił(a) film na 10
shadyy_2

Możesz skończyć pierdolić i zacząć mówić?!
Psia krew czasmi to mi nerwy puszczają. Byłbyś chociaż łaskaw szanowny panie napisać dlaczego?!
Jak czytam takie komentarze to stwierdzam, że Polska to rzeczywiście kraj idiotów i kretynów. I nie mówię tego dlatego, że film ci się nie podobal, bo każdy ma do tego prawo, ale mówie to ponieważ twój komentarz jest bezsensowny, nie ma żadnych argumentów i trąci od niego debilizmem na kilometr.
Żałosne.

ocenił(a) film na 9
shadyy_2

-10 to chyba iloraz twojej inteligencji, jestes cienki jak mazowszanka i ni ejebie cie za to ze ci sie film nie podobal jedynie a za to ze idziesz DO KINA a nie NA FILM...wczoraj bylem 3ci raz na SH i koles za mna macal sie z panienka wstalem mowie" kurwa nie lubie zapachu cipy jak ogladam film w kinie, jak sie ni emozecie uspokoic to won bo przyjebie obydwojgu i juz..a za nimi kolesi z 5 siedzialo od razu cisza koles z dupa zamkneli sie i byl spokoj" panie....to dla ciebie robione sa pociete kinowki z ktorych nic nie wynika i film jet niezrozumialy ( mogles se sciagnac z neta i z dziewczyna obejrzec - a co! przy okazji zrobilaby ci @#$%^&*( dobrze i byloby wporzadku - chociaz nikt by nie patrzyl ...naprawde zostaw te forum i idz sie sklepac buraku....

ocenił(a) film na 10
PONCZO

ho ho ho ale napisales. "nie lubie zapachu cipy" . niezle

ocenił(a) film na 1
duende_2

a jak dla mnie ten film był jak komedia:D już dawon sie tan nie uśmiałam. wiem ze to na podsawie gry zrobili ale tam na prawde wystepował ten gosc z "tasakiem" i karaluchami? Albo te trzesące sie kobitki-pielęgniarki bez głów? A tekst na temat miasteczka, że "to wygląga jakby po pożarze" po prostu mnie rozbroił....

ocenił(a) film na 10
goha88

a jak dla mnie twoja wypowiedx jest jak komedia:D

ocenił(a) film na 1
Syaimaral_sama

uznam to za komplement:P a tak powaznie to na prawde w grze wystepują te dziwne potwory?

użytkownik usunięty
goha88

"uznam to za komplement:P" - No to graty dla yntelygencjy :D

"...a tak powaznie to na prawde w grze wystepują te dziwne potwory?"
A tak poważnie - wybierałaś sie na ten film celowo, czy tak wypadło, bo szłaś z chopkaiem :) lub koleżanką :) i na coś trzeba było pójść ?????

ocenił(a) film na 1

wybrałam sie na ten film bo spodziewałam sie dobrego horroru z fajnymi efektami a tu lipka
aa i przestań brac rzeczy tak na poważnie- wyluzuj

goha88

A panienka wie, co to interpunkcja?
Co do samego tematu, to się już nie wypowiadam, miałam zrezygnować z zawracania sobie głowy burakami.

Veda12

I tak trzymac... czilałt i dążenie do nirwany! :D
Tylko spokój może nas uratować... ale faktycznie - rozumiem niektórych. Można nie wytrzymać czytając takie popisowe konfekcje X_x
Chyba nauczyłem się nie reagować na takie rewelacje ^^

Jutro ide do kumpla na świetną komedie :) - Cannibal Holocaust ;) Będą niezłe "jaja"... jeżeli wiecie co mam na myśli.

Pozdrawiam! xD

ocenił(a) film na 10
Mithrill

Ja np. nie mogę wytrzymać. Dziewczyna idzie na film gówno o nim wie i wydaje jej sie, że jest taka super.

Tak pozatym to ciekawe gdzie tam był gość z tasakiem. Zapewne chodzi jej o piramidogłowego.

No to ci coś powiem ignorantko - to miecz, a nie tasak.

dux

Doskonale Cię rozumiem, ale czy nie szkoda nerwów? I tak to, co piszesz, do niej nie dotrze. Ignoranci zawsze będą ignorantami.

Veda12

A czego wymagacie od kogoś, kto ma w ulubionych filmach takie perły jak Piła II i Liga Niezywkłych Dżentelmenów?

Silent Hill nie jest na jego poziomie intelektualnym.

Mierzwiak

Na swoim przykładzie wiem, że czasami ludzie mają w swoich ulubionych filmy przeciętne.. ale jednak dażą je jakimś sentymentem. Tak więc nie będę się dopierniczał do ulubionych filmów tych wszystkich silent hill'owych "ignorantów" :D

Kurcze...co ja taki pokojowy jestem? Aż sam się sobie dziwię xD

ocenił(a) film na 1
Mierzwiak

Mierzwiak: hehe teraz mnie rozbwiles. Amelia i American Beauty?? co ty ogladasz nie dziwie sie ze bronisz Silent Hill nawet zapewne nie wiesz ze taka gra jest.

i juz prostuje.

+Film to gniot bo miał byc na PODSTAWIE GRY a nie na MOTYWACH wiec tu pierwszy minus.

+miał byc ekstra straszny - to była komedia nie horror kolejny minus

+brak klimatu - co jest najwiekszym grzechem horror MINUS

+niedaciagniecia filmowcow (widac kamery i chodzacych ludzi i takie tam) - niby nic ale mnie to drazni MINUS

dalej nie wymieniam juz bo szkoda slow na takie cos

shadyy_2

Shadyy, przeciwstawienie arcydzieł jakimi są Amelia i Americna Beauty Pile II i Lidze Niezwykłych Debili miało być zabawne? Bo nie jest, a już na pewno nie w kontekście twojego intelektu.

PS. Gdzie była mowa że miał to być film NA PODSTAWIE gry? I co to ma wspólnego z jego jakością? I wreszcie najważniejsze pytanie, jakie jest twoje IQ?!

PS2. W wywiadach reżyser podkreślał, że ten film nie ma być straszny

PS3. Brak klimatu - bez komentarza

PS4. Niedociągnięcia filmowców? Poproszę przykąłdy konkretnych scen + czas filmu - takie teksty bez żadnego dowodu można sobie rzucać na temat każdego filmu

PS5. Przeszedłem Silent Hill 2 i 3 na długo przed filmem i uwielbienie dla tej gry (czytaj: SH2) nie przeszkadza mi w delektowaniu się tym filmem.

ocenił(a) film na 10
Mierzwiak

Mam pytanie. Jeżeli uważasz że "SH" jest na motywach, a nie na podstawie gry, to powiedz mi dlaczego alone in the dark, który z grą na wspólny tytuł, jest reklamowany jako film NA PODSTAWIE gry?

A od "Piły" proszę się odstosunkować.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem