Oto Polska właśnie, zawsze szukają do czego by tu się przyczepić. Ja wyraziłem swoją opinię na temat filmu i nic więcej, widzę, że nie może on się komuś nie podobać skoro spodobał się Wielkim tego forum. Trochę to prymitywne podejście.
SH: widzę, że to co Tobie się podoba, musi od razu akcepetować cała reszta. Bardziej na tekst domorosłego "krytyka" wygląda jednak Twój repost aniżeli mój opis, który był prosty, nie wyszukany, po prostu zwykła opinia człowieka, który poszedł sobie do kina na film.
NecrosiS: dźwięk był dobry, pasował do obrazu.
Nie tu umieściłem gdzie trzeba, proszę administratora,o ile to możliwe, do przeniesienia tego postu do wątku: Oczy szczęśliwe reszta nie za bardzo
Nie mozesz oczekiwać ze zawsze ktos poglaszcze cie po glowie i powie "nie Stefan nie jestes gruby, tylko zjedz te zupke bo wanna jest mi potrzebna" :)
Hehe:) Dobre, ale nie o to mi chodziło. Ja wyrażając swoją opinię na temat filmu podałem argumenty, jakie by one nie były, ale podałem, natomiast szanowny SH, po prostu coś tam wymamrotał pod moim adresem i wsio:) A co do zupki, to w tym ukropie chyba musiałaby być z lodowatego piwka...