... jeden z najlepszych horrorów jakie oglądałem... wczesniej zagrałem kilka godzin w grę i według mnie świetnie odwzorowano niektóre sceny w filmie... świetne potworki (bynajmniej przerażały), muzyka git, wypas klimacik, świetna scena ze spalonymi dziećmi... wybałuszyłem oczy z wrażenia jak oglądałem tą scenę... wierzcie mi, oglądałem wiele filmów, m.in. horrorów i się nieźle przeraziłem siedząc w kinie w trzecim rzędzie od ekranu, momentami był chamsko brutalny, ale jak na założenia filmu i gry to chyba pasowało... mógłbym pisac jeszcze więcej plusów... minusy są błache... nawet nie ma sensu o nich gadać bo to tylko przeoczenia twórców tego filmu... pozdrawiam ludzi, którzy znają się na filmach! Po przeczytaniu poniższych tematów doszedłem do wniosku, że ludzie nie wiedzą co oglądają... :D
Pozwole sobie abstrachowac nieco od wypowiedzi zaznaczajac ze na cale szczescie te pochlebne nie koncza sie tym ze film sie podobal i juz jak to ma miejsce w przypadku tych negatywnych.
Wracajac do posta to nie zgadzam sie z pierwszym zdaniem. Na pewno nie jest to jeden z najlepszych horrorow lat ostatnich ale z cala pewnoscia genialna i niepodwazalnie najlepsza ekranizacja gry komputerowej.
No tak, ale podkreśliłem iż najlepszy spośród tych, które oglądałem, a napewno wszystkich jakie nakręcono nie widziałem... pozdro