Zauważyłem, że większość osób, która film krytykuje widziała go na komputerze, kręcone kamerką w kinie i jeszcze z wieloma brakującymi scenami. Nie wiem jak można się wypowiadać o filmie nie oglądając go w całości, z bardziej lichej jakości obrazem i dźwiękiem. Ludzie, pójdźcie do kina, albo zaczekajcie na DVD, a nie wypowiadajcie się o filmie na podstawie jakichś beznadziejnych pirackich kopii.
No, ale dzisiaj to już normalka, bilety do kina tanie, bo są już u nas kina wielosalowe, a i tak ludziom żal kasy i wolą obejrzeć gównianą wersję z które nic nie wynika niż oryginalną kopię. Ach, trudno.
Swoją drogą nie mogę sie już doczekać dvd. Jeszcze tak długo...
Na SH5 to ja będę czekał baaaardzo długo. Wyjdzie na pewno na PS3, na ktore zwyczajnie mnie nie stać, a konwersję na PC zrobią po kilku latach:( Akira Yamaoka powiedział, że bardzo by chciał, aby w SH5 pojawił się nowy przeciwnik, którego widzieliśmy jak do tej pory tylko w filmie czyli Colin. No, no jeśli Yamaoce aż tak się spodobała postać stworzana specjalnie na potrzeby filmu to chyba dobrze świadczy o adaptacji:D