6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

ale...

ocenił(a) film na 10

ale wy pierdolicie... to jest nieprawdopodobne jakie glupoty tu piszecie. pisze to zarowno do tych ktorzy gnoja film, tych ktorzy go bronia i tych ktorzy gnoja broniacych. tu musze powiedziec ze ktos kto nie gral w sh to maloprawdopodobne ze zlapie klimat. niektorych broniacych popieram - ja tez chcialbym uslyszec konkretne argumenty na temta tego co sprawilo ze film wam sie nie podoba. nie dlatego ze to sh tylko dlatego ze poporstu lubie wiedziec co sie nie podoba i czasem zwracam uwage na te szczegoly ogladajac film. chyba ze ktos napisze 'klimat do dupy' i koniec. pogadane. pocalujcie mnie w dupe.
mnie sie fiolm ogolnie podobal chociz niesppecjalnie przypadla mi do gustu gra rose. w tym calym gownie byla dziwnie spokojna. bardziej podobala mi sie policjantka, ktora po ataku piramidoglowego naprawde wygladala na przerazana. co do krwi - to glowny atut sh. grales w sh3? w tej czesci jest chyba najwiecej krwi i jest naprawde dobrze zaprezentowana. nie chodzi tu o krew ktora wyplywa z bebechow wlasnie zarabanego potwora tylko o krew ktora niewiadomo skad splywa po scianach etc. oto kaman! takze klimat jest zawsze ale jaki to juz inna bajka. mnie ten ktory jest w filmie wciagnal. 8/10

ale sie rozpiesalem sie zastanawiam czy warto bylo tyle pisac w tym temacie ;\ a co do ortografi... nigdy nie dostalem z dydktanda wiecej niz 3 i pewnie nie jestem w tej sytuacji osamotniony i pokaz mi ciolka ktory bedzie uzywal worda zeby poprawial mu bledy? ogol piety i zastanow sie, jak cie wkorwia to twoj problem, idz z tym do lekarza.
a tak wogule to tych ktorzy naprawde nie potrazfia wytrzymac to szczerze przepraszam za moje bledy i literowki, ale nie bede ich poprawial zeby wam sie dobrze czytalo. rest in pieces

sir-kazeloth pozdrawia