6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

było już alone in the dark, doom, mortal kombat i denyky który mi sie podobał to doom. Silnt hill tak jak i alone to kretyńskie filmy, znani aktorzy dali się wciągnąc i nawet swą grą nie spraią że film będzie dobry jak fabuła i akcja kuleją.
Odradzam

ocenił(a) film na 7
Alienpfk

Chyba nie masz przyzwoitości porównując "Silent Hill" do "Alone in the Dark", czy stawiając wyżej "Dooma"... SH to jedna z lepszych, jak nie najlepsza ekranizacja gry komputerowej, jaka do tej pory ukazała się na ekranach kin. Klimat przełożony niemalże idealnie z komputerowego pierwowzoru, dobra gra aktorska, niezła fabuła i charakterystyczna dla gry symbolika. Nie wspominając już o grze aktorskiej, która jak na poziom "komputrówek" jest naprawdę wysoka.
Rozumiem, że może się komuś "Silent Hill" nie podobać, ale żeby porównywać go do żałosnego AitD trzeba mieć chyba niedobrze w głowie (wybacz).

ocenił(a) film na 9
Damnit

Buahaha!!Żeby porównywać film AITD do Silent hilla trzeba być totalnie chorym,i jeszcze powiedzieć że DOOM jest lepszą ekranizacją gry !!(spadł z krzesła,śmieje się 20 minut,spada lampka,wbija się do głowy szkło,lezy martwy na podłodze)

ocenił(a) film na 4
Eden

okonek, a czy nie potrafisz zrozumieć, ze komus może spodobało się bardziej Aitd od Silent hilla?Moze ktos ma taki gust... Osobiście nie oglądałem Aitd i Dooma...a ten tekst "spadł z krzesła,śmieje się 20 minut,spada lampka,wbija się do głowy szkło,lezy martwy na podłodze" miał byc smieszny??Nie wyszło...

ocenił(a) film na 10
pansonic

pansonic zastanów się lepiej co mówisz, bo jak czasami coś powiesz to niewiadomo czy smiać się czy płakać.

"Silnt hill tak jak i alone to kretyńskie filmy"

Koleś nie poruwnój "SH" czyli najlepszej ekranizacji gry, do aitd który, tak samo jak reszta "dziełek" bolla, należy do gatunku najgorszych filmów na świecie!!

ocenił(a) film na 4
Syaimaral_sama

może rozwiniesz swoją myśl "pansonic zastanów się lepiej co mówisz, bo jak czasami coś powiesz to niewiadomo czy smiać się czy płakać" bo nie rozumiem co takiego powiedziałem.Wydaje mi się, że starasz się mnie obrazic dla zasady no ale cóż (poza tym nie masz pojęcia co to jest tolerancja panie starszy) a co do tego cytatu ,raczej sam sie zastanawiaj."Nie poruwnój " no właśnie smiać się czy płakać??

pansonic

Zgiń, przepadnij ty notoryczny prowokatorze!
Co za baba-pierdolucha... chociaż raz przestałbyś podjudzać.

xD

ocenił(a) film na 4
Mithrill

ja? podjudzać? czy jesteś slepy?? czy nie zauważyłeś tego : "pansonic zastanów się lepiej co mówisz, bo jak czasami coś powiesz to niewiadomo czy smiać się czy płakać."?? i kto tu prowokuje?? ja tylko wyraziłem swoje zdanie więc nie zrozumiałem o co mu chodzi

ocenił(a) film na 4
Mithrill

ja? podjudzać? czy jesteś slepy?? czy nie zauważyłeś tego : "pansonic zastanów się lepiej co mówisz, bo jak czasami coś powiesz to niewiadomo czy smiać się czy płakać."?? i kto tu prowokuje?? ja tylko wyraziłem swoje zdanie więc nie zrozumiałem o co mu chodzi

ocenił(a) film na 4
Mithrill

ocenił(a) film na 4
Mithrill

P.S nie jestem babą, "pierdoluchu"

pansonic

Podjudzasz babo-pierdolucho... poczytaj swojego pierwszego posta, przestudiuj go i przyznaj rację ;) Dawno nie spotkałem takiego podjudzacza. Czerpiesz widocznie jakąś przyjemność z takiego zachowania. Perwersom mówimy zdecydowane NIE)

Tym samym zaznaczam, że moja "debata" z tobą dobiegła końca.. i proszę nie odzywaj się do mnie... lecz do swych moherowych przyjaciółek z targowego kółka bab-pierdoluch. Może 10 lat temu to byłoby zabawne. Ale dziś jest zdecydowanie nużące. W każdym topicu podjudzacz panasonic musi wtrącić swoje 3 grosze. Doośnij i przestań się bawić w "adwokata" gdyż nie masz uprawnień i działasz nielegalnie ;)

ocenił(a) film na 4
Mithrill

hmm, jak ty to powiedziałeś "Delektuję się debilizmem tego posta :D"
Pozdrawiam i do ciebie odzywać się nie zamierzam, bo tu się nie mówi tylko piszę, "pierdolucho".Sam lepiej dorosnij bo nie wiesz co to jest wolność słowa i poszanowanie innego człowieka, "moherowa przyjaciółko" XD

P.S a co do mojego pierwszego posta, nie miałem na celu nikogo podjudzać, znudziło mi sie to :P

ocenił(a) film na 4
pansonic

a co do: "każdym topicu podjudzacz panasonic musi wtrącić swoje 3 grosze." to wiedz, że tego absolutnie mi nie zabronisz.Nie chcesz,nie loguj sie nie czytaj, odejdź.Pa pa XD