6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

nie rozumiecie

ocenił(a) film na 10

musze napisac ze jak czytam kolejne komentarze mieszajace silent hilla z blotem to czuje sie nieco zdezorintowany i obrazony a czasem nie wytrzymuje i nerwy mi puszczaja. Nie bede tu pisac na temat wartosci artystycznej silent hilla czy gustu masowej publicznosci czy tym bardziej niektórych za przeproszeniem "krytyków" filmowych. Chce tylko uswiadomic waszym pustym głowka ze nie macie najmniejszego pojacia czym dla mnie jest silent hill i potraficie mnie waszymi bezmyslnymi komentarzami obrazic.

ocenił(a) film na 10
duende_2

Nie tylko ciebie. A już najbardziej wpieprzaja mnie komentarze, gdzie bez żadnych argumentów, ze sporą dawką podwórkowej łaciny stwierdzają, że film to badziew. Naprawdę nie rozumiem takich ludzi.
Z resztą to nie dziwne, że film który zdobył wśród miłośników gry i wogóle horroru szerokopojętego duże uznanie w Polsce sie nie podoba. Zdaje się, że przeciętnemu polakowi, to żeby wytłumaczyć tą historię trzeba by było nakręcić film nie dwu- a sześciogodzinny...
A co do krytyków, to wiadomo, wystarczy słoiwo horror i nota już leci w dół, ale po ludziach zwyczajnych spodziewałem sie większej wyobraźni i zawiodłem się, niestety...