Słyszeliście, że Rodriguez namawia Jolie do występu w Sin City??
Czyżby znalazł Ave Lord??
Na to wygląda. W sumie pasuje, aktorka z niej żadna, no ale chyba i tak do tej roli nie są jakieś nadzywaczajne umiejętności potrzebne :)
Ej... słabe aktorki nie mają na koncie oskara:) Obejrzyj "przerwaną lekcję muzyki" i "Gia". A do Sin City pasuje IMO jak ulał!
Ja jej nie chce bardzo bardzo. Kiedy sie dowiedzialem miech temu ze Rodriguez chce ja w jakims filmie widziec to prosilem Boga ze to nie bylo Sin City.
Angelina w sin city??!! Boże, toż to będzie porażka!! I co ona niby ma tam robić? Pozatym czy oni tego już nie krecą? Poza tym ona jest po ciąży i chyba nie miała zamiaru wracać tak szybko do kina...
eh... też jej tam nie chcę :P osobiście w roli Avy widzę Kate Beckinsale... tak jakoś :) no ale cóż, nie ja reżyseruję ten film i dobieram obsadę...
eh... też jej tam nie chcę :P osobiście w roli Avy widzę Kate Beckinsale... tak jakoś :) no ale cóż, nie ja reżyseruję ten film i dobieram obsadę...
Pięć razy dowiedzieliśmy się kogo widzisz w roli Avy, no ale cóż nie Ty reżyserujesz ten film i nie Ty dobierasz obsadę.
Yhm. Kocham sarkazm. Przepraszam że mi się 5 razy wysłało, To był moj pierwszy komentarz na tej stronce. Niestety mam internet co lubi się zawieszać, a tu nie ma możliwości kasowania albo edytowania komentarzy chyba.
Dla mnie Angelina absolutnien nie pasuje do Sin City. Bardzo ją lubie i szanuje jako aktorkę, ale mam przeczucie, że dla mnie zniszczy cały film ;/
Angelina jest w obsadzie jako Ave Lord;p
Napewno dobrze odzwerciedli tę postać.
Nie czytałem komiksów, wiec nie znam sie;p
angelina nie pasuje do roli grzecznej dziewczynki ]:-> już nie mogę się doczekać jej jako ave lord, na samą myśl mam dreszcze :)
hehe, ciekawe jak to wyjdzie :]
p.s
a ja prędzej widzę panne Perabo, a nie Kate B :]
Hmm... jeszcze nie dawno mówiono o tym iż Angelina nie zagra w roli Ave tylko ma to być Rachel Weisz - ja właśnie tę aktorkę widzę w tym filmie, będzie cudowna...:) a Kate mi tu nie pasuje za bardzo... chociaż jest świetna, ale jednak chciałabym zobaczyć Rachel :)