Sin City: Damulka warta grzechu

Sin City: A Dame to Kill For
2014
6,7 65 tys. ocen
6,7 10 1 64613
6,0 26 krytyków
Sin City: Damulka warta grzechu
powrót do forum filmu Sin City: Damulka warta grzechu

Co się dzieje?!

użytkownik usunięty

Ja tutaj planuję sobie wyjście do kina na film, chcę kupić bilet, a tu nie moge znaleźć kina które gra ten film o normalnej porze... 3D, mnie nie kręci, a w 2D o 17:00?! I tylko w jednym kinie?! Ktoś wie o co chodzi?

ocenił(a) film na 7

Po pierwsze, zależy skąd jesteś i jakie rodzaje kin wchodzą w rachubę. Po drugie - zdefiniuj "normalna pora". Ja np. byłem dziś w CC i tam grają w 2D 3x dziennie: o 12:30, 17:00 i 21:30, więc chyba nie jest tak źle?

użytkownik usunięty
givi

No jestem z Poznania. Normalnie to mogę sobie wybrać do jakiego kina mogę pójść na film, w zależności, w której części miasta jestem. W Poznaniu grają głównie w 3d, a 2d jest o 17 najpóźniej. Jest Rialto, które jako jedyne gra o 20.45, ale to za daleko. Ja nie mam czasu przed 19 do kina chodzić. Wieczór godz. 20 to dla mnie normalna pora, a nie chce mi się jechać 10-15km do kina, gdy wokół siebie w odl. 3km mam ze 3 :/. Ech... pewnie znowu w Polsce boją się puścić coś bardziej niestandardowego, i zapychają programy jakimiś badziewiem typu "Zostań, jeśli kochasz", albo jakieś kłótnie pomiędzy dystrybutorami na tle finansowym...

użytkownik usunięty
givi

PS. Multikina w ogóle tego filmu nie grają...

ocenił(a) film na 7

Faktycznie, CC w Poznaniu najpóźniej o 17, nieciekawie jeśli możesz najwcześniej o 19. A Multikino coś się nie może dogadać z dystrybutorem (Kino Świat), zresztą nie pierwszy już raz. Pozostaje czekać na Bluraya.