Sin City: Damulka warta grzechu

Sin City: A Dame to Kill For
2014
6,7 65 tys. ocen
6,7 10 1 64613
6,0 26 krytyków
Sin City: Damulka warta grzechu
powrót do forum filmu Sin City: Damulka warta grzechu

Wiadomo dlaczego produkcja została przerwana,a mianowicie dwie gwiazdki filmu Angelina Jolie i Jessica Alba są w ciąży i oto wielki powód wstrzymania realizacji.Moim zdaniem producenci powinni zrezygnować z udziału Angeliny Jolie w filmie,ponieważ będzie jeszcze w ciąży przez jakieś dwa miesiące i zanim dojdzie do nienagannej (jeśli) figury to minie sporo czasu.Powinni zmienić aktorkę na jakąmś inną do tej roli.A z Jessicą Albą jest zupełnie inna sprawa,bo ona niedługa urodzi to jest kwestia dwóch lub trzech tygodni.Ona nie będzie miała problemu wrócić do dawnej figury.Dla mnie umiejscowienie jej w filmie też jest niepotrzebne,ponieważ ona gra rolę Nancy,która bez Hartigana (Bruce Willis) to nie będzie to samo co w jedynce.Z tego co wiem to nie będzie postaci granej przez Willisa.Film napewno będzie,ale trzeba jeszcze trochę poczekać na jakieś wieści.Myślę,że coś będzie wiadomo na jesień.

herkules5_56

Zastanawiam sie skad wiesz,ze Albie powrocenie do formy zajmie 2-3 tygodnie,a Jolie sporo czasu?
Rozbawiles mnie w pozytywnym znaczeniu tego slowa...
Swoja draga ciekawi mnie rowniez fakt znienawidzenia Angeliny,ktory ma miejsce juz ladnych kilka miesiecy.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Art_3

Nie dość, że głupiec to jeszcze nie umiejący czytać. On nie napisał, że Albie dojście do formy zajmie 2-3 tygodnie, chodziło mu o coś innego. Jeśli ty tego nie widzisz to można ci tylko współczuć.
Nie rozumie też uwagi na temat Angeliny Jolie - z jego wypowiedzi nie wynikało, że 'coś do niej ma'. Chyba po prostu bardzo chciałeś cokolwiek, gdziekolwiek napisać. Szkoda tylko, że zmusza nas to do czytania tych debilizmów.

Art_3

bo Alba jest młodsza i jej skóra szybciej się regeneruje.

użytkownik usunięty
herkules5_56

Angelina Jolie po urodzeniu córki bardzo szybko wróciła do swojej wcześniejszej figury...

herkules5_56

Biorąc pod uwagę, że cała pierwsza część Sin City była żywcem wzięta z paru części komiksu, w drugiej części Sin City dorosła Nancy ma prawo się przewijać od czasu do czasu (tak jak raz powinniśmy zobaczyć Bruce'a - bo ta część komiksu dzieje się jak gdyby gdzieś "w środku" części pierwszej filmowej Sin City - nie jest to "Sin City rok później" etc.) - tak jak ma to miejsce w części "A Dame To Kill For". Oprócz Jolie i Clive'a ważną rolę będzie też odgrywać Marv i Rosario z dziewczynami. Wątpię, żeby cokolwiek w tej kwestii zmienili - dialogi pewnie także będą kalką komiksu. I dobrze.;]