Wiadomo dlaczego produkcja została przerwana,a mianowicie dwie gwiazdki filmu Angelina Jolie i Jessica Alba są w ciąży i oto wielki powód wstrzymania realizacji.Moim zdaniem producenci powinni zrezygnować z udziału Angeliny Jolie w filmie,ponieważ będzie jeszcze w ciąży przez jakieś dwa miesiące i zanim dojdzie do nienagannej (jeśli) figury to minie sporo czasu.Powinni zmienić aktorkę na jakąmś inną do tej roli.A z Jessicą Albą jest zupełnie inna sprawa,bo ona niedługa urodzi to jest kwestia dwóch lub trzech tygodni.Ona nie będzie miała problemu wrócić do dawnej figury.Dla mnie umiejscowienie jej w filmie też jest niepotrzebne,ponieważ ona gra rolę Nancy,która bez Hartigana (Bruce Willis) to nie będzie to samo co w jedynce.Z tego co wiem to nie będzie postaci granej przez Willisa.Film napewno będzie,ale trzeba jeszcze trochę poczekać na jakieś wieści.Myślę,że coś będzie wiadomo na jesień.
Zastanawiam sie skad wiesz,ze Albie powrocenie do formy zajmie 2-3 tygodnie,a Jolie sporo czasu?
Rozbawiles mnie w pozytywnym znaczeniu tego slowa...
Swoja draga ciekawi mnie rowniez fakt znienawidzenia Angeliny,ktory ma miejsce juz ladnych kilka miesiecy.
Nie dość, że głupiec to jeszcze nie umiejący czytać. On nie napisał, że Albie dojście do formy zajmie 2-3 tygodnie, chodziło mu o coś innego. Jeśli ty tego nie widzisz to można ci tylko współczuć.
Nie rozumie też uwagi na temat Angeliny Jolie - z jego wypowiedzi nie wynikało, że 'coś do niej ma'. Chyba po prostu bardzo chciałeś cokolwiek, gdziekolwiek napisać. Szkoda tylko, że zmusza nas to do czytania tych debilizmów.
Angelina Jolie po urodzeniu córki bardzo szybko wróciła do swojej wcześniejszej figury...
Biorąc pod uwagę, że cała pierwsza część Sin City była żywcem wzięta z paru części komiksu, w drugiej części Sin City dorosła Nancy ma prawo się przewijać od czasu do czasu (tak jak raz powinniśmy zobaczyć Bruce'a - bo ta część komiksu dzieje się jak gdyby gdzieś "w środku" części pierwszej filmowej Sin City - nie jest to "Sin City rok później" etc.) - tak jak ma to miejsce w części "A Dame To Kill For". Oprócz Jolie i Clive'a ważną rolę będzie też odgrywać Marv i Rosario z dziewczynami. Wątpię, żeby cokolwiek w tej kwestii zmienili - dialogi pewnie także będą kalką komiksu. I dobrze.;]