Skarb narodów: Księga tajemnic

National Treasure: Book of Secrets
2007
6,9 122 tys. ocen
6,9 10 1 121922
5,6 18 krytyków
Skarb narodów: Księga tajemnic
powrót do forum filmu Skarb narodów: Księga tajemnic

Wczoraj bylem na filmie w kinie. Serdecznie polecam. Film dla kazdego. Justin Bartha zagral rewelacyjnie przez co jest jeszcze smieszniejszy niz w czesci pierwszej. Cala historia jest bardzo ciekawa, a wraz z kolejna zagdka widz coraz bardziej zaglebia sie w opowiesc. Ogolnie oceniam ten film jako lepszy od czesci pierwszej. Po raz kolejny Disney i Jerry Bruckheimer stworzyli interesujacy obraz.

ocenił(a) film na 7
cool2s

To chyba musisz mieszkać w USA bo w Polsce ten film będzie w kinach dopiero za miesiąc

Rafal23

Dokladnie. Premiera byla w czwartek. Ja poszedlem wczoraj. Sala pelna ludzi w AMC. Naprawde warto zobaczyc. Szedlem na ten film raczej sceptycznie nastawiony, a tu taka niespodzianka. Bardzo przyjemnie sie oglada.

ocenił(a) film na 7
cool2s

Za miesiąc w Polsce więc też się wybiorę. A wiesz ciekawi mnie skąd niektórzy Polacy mają już ten film? A mieszkają w Polsce.

ocenił(a) film na 10
Rafal23

Mój kolega mi powiedział że już ma ... bo oczywiście wie że ja go uwielbiam i nagadał mi wiele bzdur że to żenada i żebym do kina nie szła ... oczywiście nie uwierzyłam ... pójdę chodźmy i ze względu na moich ukochanych aktorów ... Oczywiście Pozdro dla was :P

Rafal23

stary w jakim ty świecie zyjesz polska to zacofany kraj zdazalo sie i tak ze nawet oglądałem filmy z usa 6 miesięcy przed premiera w polsce co to jest miesiąc jak umiesz szukać w necie to dla twojej wiadomości juz od dawna jest ten film do ściągnięcia :D fakt zdazaly sie przypadki ze miałem filmy tez przed oglulno światową premierą trzeba wiedzieć gdzie szukac

ocenił(a) film na 7
kivars

Taaaa akurat a wiesz że w czwartek była premiera w USA a wiesz może i miałeś 6 miesięcy przed premierą ale polską a nie amerykańską

ocenił(a) film na 10
Rafal23

Ja tęż często mam filmy przed premierą POLSKĄ ... np. dwa tygodnie wcześniej .. A że Polska jest zacofana to wiem a jeśli do mnie to colo było to ja nie facet !