Czy wy wiecie po co powstaja filmy ?.Film ma dawać przyjemnośc z ogladania. Jest czyms co ma w wolnym czsie dawać zadowolenie ze spędzonego czasu.Ma byc odskocznia od rzeczywistosci ,czymś innym niz codziennosc. Czyms co pozwala zobaczys ciekawe historie...FILM NIE MUSI BYĆ PRAWDZIWY !!! Jesli wszystkie filmy miały by być prawdziwe i tylko na faktach to by same przyrodnicze puszczali!!! Jesli twierdzicie ,ze ten film to bajka-to czym jest władca pierścieni,x-men,indiana jones...i inne. wiecie czym sa?. Świetnymi filmami. Ale komentowac każdy może bo takie jest jego prawo...
Ja się zgadzam :P Dla mnie film jest ważny z powodu fabuły a nie z tego czy historia jest prawdziwa czy nie ... pozdro :P
>Czy wy wiecie po co powstaja filmy ?
I żyjesz w błogiej nieświadomości, że ten film jest dla naszej przyjemności..
Przeciez to typowa komercja, przygodowki sie swietnie teraz sprzedaja bo jest taka moda, indiana jones tez bedzie hitem. Kręci sie to co jest modne i na czym mozna najwiecej zarobić. Swiatem RZONDZI kasa ludzie
No i niech i tak będzie, ale choćby oglądając pierwszą część, która zapewne według Ciebie jest jedną wielką komerchą, świetnie się bawiłem i z przyjemnością obejrzę drugą część Skarbu Narodów, nie obchodzi mnie po co jest film robiony, ale jeżeli jest dobry to go z przyjemnością obejrzę. Pozdrawiam.
ja nie powiedzialem ze mi sie nie podobala 1czesc, na druga tez czekalem caly czas, uwielbiam takie filmy, a ze teraz taka moda, to tylko sie cieszyc :)
szczerze Ci powiem, nie nastawiaj sie na jakas rewelacje, bo po wyjsciu z kina, bedziesz sobie wlosy wyrywal ;)
Beznadziejnie nudna szmira. Naiwne i plytkie. Amerykanie chyba sobie lecza kompleksy takimi filmami. Rozumiem ze to film rozrywkowy, lekki i dla relaksu. Tylko ze ja sie na tym filmie meczylem! Takie debilne teksty jakie tam byly, to wszystko naiwne na maksa, wymuszona gra aktorow. Moze to byl film dla dzieci....? Widzowie smiali sie z tych glupawych wypowiedzi i niesamowitych zwrotow akcji. Niektorzy wyszli z kina inni krecili sie w fotelach i smiali sie :).
Reasumując, naiwna amerykańska szmira... Szkoda kasy