Skarb narodów: Księga tajemnic

National Treasure: Book of Secrets
2007
6,9 122 tys. ocen
6,9 10 1 121922
5,6 18 krytyków
Skarb narodów: Księga tajemnic
powrót do forum filmu Skarb narodów: Księga tajemnic

Film lekki, dynamiczny i ogólnie fajnie się ogląda.Jasne, że nie jest to arcydzieło, ale nikt takowego nie oczekiwał.Nastawiłam się na relaks i się zrelaksowałam:)

Jednak nie w tym rzecz.Na końcu jest dalej mowa o tej stronie 47, coś mogło mi uciec ponieważ na seansie siedziały za mną jakieś 4 kretynki, które zachowywały się jakby były same w sali i tak się ekscytowały, że musiałam czasem coś im powiedzieć.Tak więc być może coś ominęłam, i nie wiem co z tą 47 stroną książki.

ocenił(a) film na 9

Prezydent gdy zezwolił Gatesowi na zobaczenie do Księgi Prezydentów (tej z największymi tajemnicami USA ) to powiedział że ma osobistą prośbę żeby zerknął na stronę 47 że jest tam coś czego nie rozumie a co może być bardzo ważne. No i to wszystko. Przypuszczam że skoro się nic nie wyjaśniło to może być to zaczepienie fabuły pod następną część.

użytkownik usunięty
krevek

Dzięki.
Czyli generalnie to nic sie nie wyjaśniło, a ja myślałam, że coś przegapiłam;)

myślę że wszystko się rozwiąże w trzeciej części filmu. ja też nie wiem za bardzo o co kaman z tą 47 stroną ale liczę na ciąg dalszy. pozdrowionka ..... ;)

ocenił(a) film na 8

:) po obejrzeniu tego filmu tez stwierdziłam, ze będzie to wątek kolejnej częsci :)) bo na pewno nie zostawią tego bez rozwiązania :)

ocenił(a) film na 9

A czy sa juz jakies wiadomosci o kontynuacji filmu? A moze wyjasnienie bylo po napisach czasem po napisach jest jeszcze kawalek filmu ja ogladalam go w kinie i wlaczyli swiatlo wiec nie wiem czy po napisach byly jeszce jakies sceny...

ocenił(a) film na 7
HollyShort

proste - strona 47 to furtka do nast. części